fbpx

Χρυσό ο Πετράκης στο Πανασιατικό στο Ιράν, συμμετοχή του Καλαρά στην Κροατία

25635008 1535630826525050 116072244 o

Οι Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες πλησιάζουν και οι Έλληνες Αθλητές προετοιμάζονται. Με τα χρυσά μετάλλια της κατηγορίας UL στο άθλημα της χιονοσανίδας (Snowboard) επέστρεψε από το Ιράν, ο αθλητής του «Εν Σώματι Υγιεί» Βέροιας, Πετράκης Κωνσταντίνος. Ο Πετράκης αγωνίστηκε στις 5 και 6 Φεβρουαρίου στο IPC Snowboard Asian Cup, στο αγώνισμα Banked Slalom, στην κατηγορία UL .

Ο κάθε αγώνας αποτελείτο από 3 επιμέρους καταβάσεις με τους αθλητές να κρατάνε την καλύτερη επίδοση από τις τρεις. Ο αθλητής μας αναδείχθηκε πρώτος και τις δύο μέρες με αποτέλεσμα να επιστρέψει με δύο χρυσά μετάλλια στις αποσκευές του και το κύπελλο του καλύτερου αθλητή της κατηγορίας του.

Πρόκειται ασφαλώς για την μεγαλύτερη επιτυχία που γνωρίζει ο Παραολυμπιακός αθλητισμός σε ένα χειμερινό άθλημα που τώρα ξεκινάει να αναπτύσσεται στην Ελλάδα.

Επίσης ο αθλητής του Αλπικού Σκι Μάκης Καλαράς αγωνίστηκε στον Αγώνα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παρα Αλπικού Σκι στο Σλιέμε της Κροατίας στις 06 και 07 Φεβρουαρίου στο Γιγαντιαίο Σλάλομ. Οι Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες διεξάγονται από 9-18 Μαρτίου 2018 στην πόλη PyeongChang της Νότιας Κορέας.

 

ΠΗΓΗ: 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.