fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Παρά-Τοξοβολίας: Μέσα στις επιλαχούσες για wild card η Δωροθέα Ποιμενίδου (pics)

Παγκόσμιο Κύπελλο Παρά-Τοξοβολίας: Μέσα στις επιλαχούσες για wild card η Δωροθέα Ποιμενίδου (pics)

Μπορεί να ηττήθηκε στον αγώνα πρόκρισης από τη Γερμανίδα Γιούλε Λάμμερς στη φάση 1/8, αλλά η Δωροθέα Ποιμενίδου διατηρεί ακόμη ζωντανές τις ελπίδες της, για τη συμμετοχή της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, καθώς παραμένει ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη και βρίσκεται στις επιλαχούσες για wild card.

Dorothea 5th

Με άσχημες καιρικές συνθήκες, για όλες τις αθλήτριες, με τον αέρα να αλλάζει διαρκώς κατευθύνσεις, κανένα παιχνίδι της Τετάρτης (6/3) δεν κύλησε ομαλά και αυτό φαίνεται από τις πολλές ανατροπές που έγιναν και στα υπόλοιπα αποτελέσματα.
Στον αγώνα της Δωροθέας με αντίπαλο τη Γερμανίδα η κόντρα κρίθηκε στη διαδικασία Shoot off, με τη Δωροθέα να ρίχνει στο 8, ενώ η Γερμανίδα στο 9 και πέρασε στην επόμενη φάση.
Από τη διοργάνωση του Ντουμπάι τις δύο κάρτες για συμμετοχή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες πήραν η Σελεντζί Ντεμπερέλ από τη Μογγολία και η Ουάνου Ρέτνο Ουλαντάρι, από την Ινδονησία.

poimen kara1

Θα δοθούν ακόμα 2 wild cards, από την παγκόσμια κατάταξη. Βάσει αυτού, η Δωροθέα αυτή τη στιγμή είναι μέσα στις επιλαχούσες. Αρκεί να συμμετάσχει στους 2 εναπομείναντες αγώνες, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Ρώμη και στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο στο Νοβε Μεστο. Από αυτούς τους αγώνες θα μπορέσει να σταθεροποιήσει και να ανεβάσει τη θέση της στη world ranking list φέρνοντάς την πιο κοντά στην κατάκτηση μίας εκ των δύο wild cards.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.