Ο Γιώργος Φουντουλάκης επανεξελέγη πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής για τα επόμενα τέσσερα χρόνια

Νέα Ολομέλεια ΕΠΕ Μαρτιος 2017

Τη θητεία του στον προεδρικό θώκο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, ανανέωσε για ακόμη τέσσερα χρόνια, ο Γιώργος Φουντουλάκης. Ο ισχυρός άνδρας του Παραολυμπιακού Κινήματος, επανεξελέγη με συντριπτική πλειοψηφία στη θέση που υπηρετεί με τεράστια επιτυχία την τελευταία επταετία. Θα ηγηθεί δε των προσπαθειών του Παραολυμπιακού Κινήματος για νέες χρυσές σελίδες στην Ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, ως συνέχεια αυτών που έχουν γραφτεί μέχρι και την πιο πρόσφατη διοργάνωση, αυτής του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Διαβάστε Περισσότερα

Στις 28 Μαρτίου η 18η Τακτική Γενική Απολογιστική Συνέλευση της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες στην 3η συνεδρίαση του, που έγινε την Δευτέρα 13/02/2017 στα γραφεία της Ομοσπονδίας, απεφάσισε ομόφωνα να προκηρύξει την 18η Τακτική Γενική Απολογιστική Συνέλευση της Ομοσπονδίας σύμφωνα με τα άρθρα 11, 12 και 13 του καταστατικού μας.

Διαβάστε Περισσότερα

Οι 130 αθλητές και αθλήτριες που εντάσσονται στις ομάδες Σχεδιασμού της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ για το έτος 2017

Ανακοινώθηκε από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ), η εγκύκλιος κριτηρίων ένταξης στις ομάδες σχεδιασμού για το έτος 2017. Σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται λίστα με τα ονόματα 130 αθλητών και αθλητριών από 13 αθλήματα, που συγκεντρώνουν όλα τα προαπαιτούμενα στοιχεία, προκειμένου να ενταχθούν στις ομάδες, οι οποίες πήραν την έγκριση από την ομοσπονδία κατά το τελευταίο ΔΣ.

Διαβάστε Περισσότερα

Λάμψη Παραολυμπιονικών στη βράβευση των κορυφαίων του 2016

EPE Pelagia Karanikola 3072

Ήταν μια βραδιά μαγική. Η λάμψη στα πρόσωπα των πρωταγωνιστών του Ρίο 206 τη στιγμή της βράβευσής τους, έκανε την αίθουσα του ξενοδοχείου NOVOTEL όπου φιλοξενήθηκε χθες βράδυ η γιορτή των κορυφαίων από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΕΠΕ) και την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ), ακόμα πιο φωτεινή. Πιο εορταστική. Το απαιτούσε άλλωστε και η περίσταση, αφού οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, βρέθηκαν και πάλι όλοι μαζί, σχεδόν 5 μήνες μετά τη διοργάνωση του Ρίο, εκεί όπου η χώρα μας κατέκτησε συνολικά 13 μετάλλια. Μαζί σε αυτήν την γιορτή βρέθηκαν και οι προπονητές τους, αλλά οι χορηγοί, υποστηρικτές και συνεργάτες της ΕΠΕ και της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, που βοήθησαν τα μέγιστα στον δρόμο για την Βραζιλία και τον τελικό απολογισμό μεταλλίων.

Διαβάστε Περισσότερα

Αύριο η βράβευση των Παραολυμπιονικών του Ρίο 2016

Την ετήσια γιορτή του Παραολυμπιακού Κινήματος διοργανώνουν αύριο, Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου (ώρα 18:30) στο ξενοδοχείο NOVOTEL, η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΕΠΕ) και η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3, θα βραβευτούν οι αθλητές και οι αθλήτριες που κατέκτησαν θέση στην πρώτη οκτάδα, κατά τη διάρκεια των Παραολυμπιακών Αγώνων που έγιναν τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
 

Διαβάστε Περισσότερα

Εκδήλωση βράβευσης των Παραολυμπιονίκών του ΡΙΟ 2016

Rio2016 Nikos Karanikolas 9216

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες  διοργανώνουν εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2017 την Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 στο NOVOTEL ATHENS HOTEL (Μιχαήλ Βόδα 4, Αθήνα). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευθούν οι Παραολυμπιονίκες αθλητές και αθλήτριες του ΡΙΟ 2016 και οι προπονητές τους καθώς και οι χορηγοί – υποστηρικτές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες.

To καλαντάρι του 2017 και η γενική προκήρυξη διεξαγωγή πανελλήνιων πρωταθλημάτων (ορθή επανάληψη)

CALENDAR

Ανακοινώθηκαν από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες  (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ), το καλαντάρι των εθνικών διοργανώσεων και πρωταθλημάτων του 2017 καθώς και η γενική προκήρυξη διεξαγωγής πανελλήνιων πρωταθλημάτων 2017

Διαβάστε Περισσότερα

Αγωνιστικός απολογισμός 2016

Τα αρχεία των απολογισμών (μετάλλια/ συμμετοχές) από τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ που διεξήχθησαν μέσα στο 2016, όπως παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης. 

Διαβάστε Περισσότερα

O σύλλογος Ελπίδα τίμησε τους Παραολυμπιονίκες του Ρίο 2016

DSC 0243

Σε μια έντονη συγκινησιακά εκδήλωση, η Πρόεδρος της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Ελπίδα», Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, τίμησε τους Παραολυμπιονίκες του Ρίο 2016. Η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, αναφέρθηκε στους «ήρωες της Βραζιλίας, οι οποίοι τίμησαν την Ελλάδα, εμπνεύοντας ένα ολόκληρο έθνος με τον αγώνα που έδωσαν». Τόνισε ακόμη ότι οι αθλητές αυτοί «αποτελούν παράδειγμα θέλησης, πείσματος και υπομονής, δεδομένου ότι καθημερινά πρέπει να ξεπερνούν πολλά προβλήματα μέχρι να φτάσουν στο στόχο τους».

Διαβάστε Περισσότερα

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

hellenic_sfpd@eaom-amea.gr

Τ.Κ. 151 23

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978