Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, επισκέφθηκε ο Γιώργος Φουντουλάκης

Pavlopoulos Fountoulakis

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, Γιώργος Φουντουλάκης.

Διαβάστε Περισσότερα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παραμπάντμιντον

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παραμπάντμιντον που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Το εντυπωσιακό άθλημα μπήκε για πρώτη φορά στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και η ΕΟΑΜ-ΑΜΕΑ σε συνεργασία με την ΕΟΦΣΑ διοργάνωσαν τους πρώτους εγχώριους αγώνες. 

Διαβάστε Περισσότερα

Αύριο στο ΟΑΚΑ το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παραμπάντμιντον

Το πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παραμπάντμιντον είναι γεγονός! Αύριο το πρωί, στο ΟΑΚΑ, επτά αθλητές και αθλήτριες θα διεκδικήσουν τους πρώτους πανελλήνιους τίτλους.
Η διοργάνωση είναι υπό την αιγίδα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες σε συνεργασία με την ΕΟΦΣΑ και στόχος είναι τα άτομα με αναπηρία να γνωρίσουν το παραμπάντμιντον και παράλληλα να ξεκινήσει η ανάπτυξη του αθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα

Συνάντηση Τμήματος Φ.Α και Αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής

Συνάντηση πραγματοποίησε εχτές το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, κ.Γιώργο Φουντουλάκη.

Διαβάστε Περισσότερα

Οι 132 αθλητές και αθλήτριες που εντάσσονται στις ομάδες Σχεδιασμού της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ για το έτος 2017 (Έκδοση ΙΙ)

Ανακοινώθηκε από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ), η λίστα των αθλητών και αθλητριών που εντάσσονται στις ομάδες σχεδιασμού (Έκδοση ΙΙ) για το έτος 2017. Σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται λίστα με τα ονόματα 133 αθλητών και αθλητριών από 14 αθλήματα. Αναλυτικά:

Διαβάστε Περισσότερα

Τα κριτήρια πρόκρισης για τα παγκόσμια πρωταθλήματα στίβου, κολύμβησης και άρσης βαρών σε πάγκο

Ανακοινώθηκαν από την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, τα κριτήρια πρόκρισης για τα παγκόσμια πρωταθλήματα στίβου (Λονδίνο, 14-23 Ιουλίου), κολύμβησης (Μεξικό, 30/9-6/10) και άρσης βαρών σε πάγκο (Μεξικό, 30/9-6/10).

Διαβάστε Περισσότερα

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

hellenic_sfpd@eaom-amea.gr

Τ.Κ. 151 23

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978