fbpx

2nd International Tournament «It's All In The Heart»: Έπεσε η «αυλαία» με θέαμα και συγκίνηση (pics)

2nd International Tournament «It's All In The Heart»: Έπεσε η «αυλαία» με θέαμα και συγκίνηση (pics)

Με συγκίνηση, αλλά και εντυπωσιακό θέαμα από τις τρεις εθνικές ομάδες τυφλών, που μετείχαν, έπεσε, την Κυριακή (26/11), η αυλαία του 2nd International Tournament «It's All In The Heart», που διεξήχθη στο αθλητικό συγκρότημα της Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη.

Το διεθνές τουρνουά συνδιοργανώθηκε από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με την υποστήριξη της UEFA και συμμετείχαν οι εθνικές ομάδες τριών χωρών της Γερμανίας, της Ρουμανίας και της διοργανώτριας Ελλάδος.

Germanymikra

Την πρώτη θέση κατέλαβε η Γερμανία, την απονομή του Κυπέλλου έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββας Δημητριάδης.Το αργυρό μετάλλιο απένειμε στη Ρουμανία, το μέλος του ΔΣ της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και έφορος εθνικών ομάδων, Κωνσταντίνος Σιάχος, με τον κ. Ηλία Μάστορα, IBSA Blind Football Chairperson να απονέμει το χάλκινο μετάλλιο στην εθνική ομάδα της Ελλάδος.

Roumaniamikra

Ο τεχνικός διευθυντής εκπαίδευσης της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Τσάνας, βράβευσε τους διαιτητές.

Greecemikra2

Τα αποτελέσματα των αγώνων του τουρνουά ήταν:

Ελλάδα-Γερμανία 0-2

Ελλάδα-Ρουμανία 0-1

Γερμανία-Ρουμανία 3-0

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.