fbpx

Βίκος Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παρά-κολύμβησης Νέων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Ποσειδώνιο (pics)

Βίκος Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παρά-κολύμβησης Νέων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Ποσειδώνιο (pics)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Βίκος Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παρά-κολύμβησης Νέων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο (6-7/4), στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Swinneon2nday2

Οι επιδόσεις των νεαρών κολυμβητών και κολυμβητριών άφησαν αισιόδοξα μηνύματα και έδειξαν ότι υπάρχει πολύ και καλό μέλλον στο άθλημα.

Swinneon2nday1a

Εκτός συναγωνισμού συμμετείχαν ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης και η Μαρία Τσάκωνα, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή κατάσταση, που βρίσκονται ενόψει και του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί μέσα στον Απρίλιο, στη Μαδέιρα. Ο «χρυσός» παραολυμπιονικης και η «αργυρή» παγκόσμια πρωταθλήτρια έκαναν και απονομές στους νεαρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες, οι οποίοι τους αποθέωσαν.

Swinneon2nday3a

Από τους εκπροσώπους της Πολιτείας, το διήμερο των αγώνων βρέθηκαν στο Ποσειδώνιο για να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να κάνουν τις απονομές στους νικητές και τις νικήτριες, o αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Πάρις Μπίλλιας και η αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μελίνα-Μαρία Δερμεντζοπούλου, εκπροσωπώντας τον περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, καθώς και η αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Θεσσαλονίκης Κούλα Γιαννακίδου.

Swinneon2nday4a
Επίσης, ο πρόεδρος του σωματείου Α.Σ. ΑμεΑ Ελπίδα Θεσσαλονίκης, Γιώργος Μαζαράκης και ο κ. Μαυροπετσάκης έφορος του Πανσερραϊκού ΑμεΑ. Την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ εκπροσώπησε ο Β’ Αντιπρόεδρος Στέφανος Φασιάς.

Swimneonxorigoia

Τα πλήρη αποτελέσματα του Βίκος Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παρά-κολύμβησης Νέων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων, μπορείτε να τα δείτε εδώ

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.