fbpx

Μπότσια: Πρόκριση για Παρίσι και χάλκινο μετάλλιο για το ζευγάρι Πολυχρονίδη-Ντέντα στην Κοϊμπρα (pics)

Μπότσια: Πρόκριση για Παρίσι και χάλκινο μετάλλιο για το ζευγάρι Πολυχρονίδη-Ντέντα στην Κοϊμπρα (pics)

Η αγωνία πήρε τέλος και μετά τη σημερινή (Τετάρτη, 27/3) νίκη επί της Πολωνίας με 4-2, ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης και η Άννα Ντέντα πήραν την πρόκριση για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, από το προ-παραολυμπιακό τουρνουά, που διεξήχθη στην Κοϊμπρα, της Πορτογαλίας.

Boccia HEL POL 1
Μπορεί στον ημιτελικό, κόντρα στην Ιαπωνία να μην πήγε τίποτα καλά, για το ελληνικό ζευγάρι, όμως κόντρα στην Πολωνία, οι
Πολυχρονίδης-Ντέντα (με ramp operators, Κατερίνα Πατρώνη-Χριστίνα Ντέντα, αντίστοιχα) κατάφεραν και έβγαλαν αντίδραση, νίκησαν πολύ πιο άνετα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ 4-2 και ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου, που σήμαινε και την πρόκριση τους, για την “Πόλη του Φωτός”, στην κατηγορία Bc3.

Boccia HEL POL2 1
Μία μόνο ήττα γνώρισαν σε όλη τη διοργάνωση από την Ιαπωνία, καθώς νίκησαν σε όλα τα παιχνίδια του Α’ Ομίλου, και αυτό τους στοίχισε τον τελικό, όχι όμως και την πρόκριση, στο μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού.

Boccia HEL POL4

Μετά τη μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό ζευγάρι ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ανδρέας Κεραμίδας μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας και τόνισε: “Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι από το δίδυμο που έβγαλε αντιδραση για το χθεσινό παιχνίδι με τους Ιάπωνες κέρδισε άνετα από όσο δείχνει το τελικό σκορ”. Όσο για την τακτική του παιχνιδιού: “Καθίσαμε και διορθώσαμε τις αποστάσεις στο προθερμαντήριο γιατί με την αλλαγή του καιρού, συμβαίνει αρκετές φορές αυτό, άλλαξαν συμπεριφορά οπότε έπρεπε να γίνει η διόρθωση πλέον με νέα δεδομένα. Με αποτέλεσμα να έρθει η νίκη, η οποία μας δίνει την πρόκριση για το Παρίσι. Δεν είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση για τη διεκδίκηση της 3ης θέσης. Έχει το ελληνικό δίδυμο την εμπειρία να τα κερδίζει αυτά τα παιχνίδια”.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.