fbpx

Ανοικτή ημέρα προπόνησης – γνωριμίας με το BOCCIA

Ανοικτή ημέρα προπόνησης – γνωριμίας με το BOCCIA

Η Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ στο πλαίσιο των αναπτυξιακών της δράσεων προγραμματίζει για νέους αθλητές/τριες-μαθητές/τριες ηλικίας 13-20 ετών την οργάνωση μιας ανοικτής ημέρας προπόνησης γνωριμίας με το Boccia. Η συγκεκριμένη δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ από τις 10.00 –14.00 και έχει σκοπό να γνωρίσουν το άθλημα νέοι αθλητές-τριες με αναπηρία. Δεν απαιτείται προηγούμενη ενασχόληση με το άθλημα.

Σας επισυνάπτουμε σχετικό έντυπο για την δήλωση συμμετοχής που θα πρέπει να συμπληρωθεί και να αποσταλείστο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.μέχρι τη Δεύτερα 21 Νοεμβρίου 2022. Το ακριβές πρόγραμμα και οδηγίες πρόσβασης στο ΟΑΚΑ θα σας αποσταλούν μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ομοσπονδιακό μας προπονητή ανάπτυξης Βoccia κ. Μιχάλη Νικόπουλο στο τηλ 6976695850

Δήλωση Συμμετοχής

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.