ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ


Με κύριο χαρακτηριστικό τη μεγάλη συμμετοχή νέων αθλητών ολοκληρώθηκε η Α' φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γκόλμπολ στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009.

Στους Άνδρες στη βαθμολογία προηγείται η ομάδα του ΟΜΗΡΟΥ και στις Γυναίκες ο ΠΥΡΣΟΣ. (δείτε το αρχείο των αποτελεσμάτων που ακολουθεί). Στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΚΑΠ-ΠΑ συγκεντρώθηκαν σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για να παρακολουθήσουν το Πρωτάθλημα. Μετά τη λήξη των αγώνων οι μαθητές εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για το άθλημα και έδωσαν ραντεβού για την Α' φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπότσια από τις 6 έως τις 8 Μαρτίου 2009 και πάλι στο ΚΑΠ-ΠΑ 2000 στη Θεσσαλονίκη.

Στην Ελευσίνα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που έγινε το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009 , συμμετείχαν 25 αθλητές. Το Πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συμβολή της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΕΠΑ). Στόχος και των δυο Ομοσπονδιών, ιδιάιτερα μετά και την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας είναι η μεγαλύτερη ανάπτυξη του αθλήματος.

Στη διοργάνωση της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης παραβρέθηκαν η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Α.ΟΜ.Αμεα, κα Μαρία Αβραμίδη, ο Ταμίας κ. Γιάννης Βατικιώτης και το μέλος  κα Κωνσταντινιά Σωτηριάδη. (ακολουθεί το αρχείο των αποτελεσμάτων της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης)

Εκτύπωση

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ