ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΙΒΟΥ ΤΗΣ IPC 2013

Σε συνέχεια του Αθλητικού Φόρουμ του Στίβου που πραγματοποιήθηκε στη Φρανκφούρτη τον προηγούμενο Δεκέμβριο, η Διοικούσα Επιτροπή του Στίβου της IPC δημοσίευσε την τελευταία έκδοση των Κανονισμών Στίβου της IPC,που θα έχουν ισχύ από 30 Ιανουαρίου έως 31 Ιουλίου 2013.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε αυτήν την έκδοση παρουσιάζει το Κεφάλαιο 3 Anti-Doping,Medical Services and Technology and Equipment and Rule 7 Assistance to Athletes (Αντι ντόπινγκ, Ιατρικές Υπηρεσίες και Τεχνολογία και Εξοπλισμός και Κανονισμός 7 Υποστήριξη στους Αθλητές), το οποίο έχει επανασχεδιαστεί.

Επίσης θα βρείτε ορισμένες αλλαγές που έχουν γίνει, προκειμένου να υπάρξει συμμόρφωση με τους πιο πρόσφατους Αγωνιστικούς Κανονισμούς 2012-2013 της IAAF.

Η νέα έκδοση των Κανονισμών υπάρχει στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.paralympic.org/Athletics/Rulesandregulations/Rules και για περισσότερες διευκρινήσεις για αυτούς τους Κανονισμούς μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Εκτύπωση

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ