ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

    

Πλήθος κόσμου σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο στις Μοιρες Ηρακλείου έδωσε το Παρόν στην εκδήλωση για την 3η Δεκεμβρίου , Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

   

Την ΕΑΟΜ ΑμεΑ εκπροσώπησε το επανεκλεγέν μέλος του Δ.Σ. κ. Επιτροπάκης Πάρις, ο οποίος στο χαιρετισμό του τόνισε την ανάγκη σε δομές και τη στήριξη τόσο της τοπικής κοινωνίας, όσο και της επίσημης Πολιτείας, προκειμένου ο αθλητισμός των Ατόμων με Αναπηρία, να συνεχίσει να αναπτύσσεται και να προσφέρει στο χώρο και στους ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα σχολεία ειδικής αγωγής της περιοχής, ο σύλλογος γονέων και φίλων ΑμεΑ νοτίου Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» που είχε και την ευθύνη της διοργάνωσης και τα αθλητικά σωματεία «ΤΑΛΩΣ», «ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ», «ΑΕΤΟΙ ΚΡΗΤΗΣ».

   

Στο περιθώριο της εκδήλωσης έγινε αγώνας επίδειξης μπάσκετ με αμαξίδιο και βραβεύτηκαν οι Παραολυμπιονίκες: Στεφανουδάκης Εμμανουήλ, Χαλκιαδάκη Αδαμαντία, Μηλάκη Αργυρώ, Στεφανάκης Χρήστος, Τρουλινός Κωνσταντίνος.»

Πρόκειται για μια εκδήλωση που τίμησε τους αθλητές και θύμισε σε  όλους την σημασία που έχει ο αθλητισμός στη ζωή και την εκπαίδευση των νέων και ειδικά των Ατόμων με Αναπηρία.

Εκτύπωση

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ