ΆΡΩΜΑ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

   

 Άρωμα «Λονδίνου 2012» είχε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας πίστας  το οποίο διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Σεπτέμβρη σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.) με τη συμμετοχή αθλητών από τα σωματεία ΤΑΛΩΣ, ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ, ΠΑΣΚΑ και ΦΟΙΝΙΚΑΣ. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Γιώργος Βαρβεράκης δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών και υπογράμμισε οτι η καλή πορεία τους θα συνεχιστεί.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας πίστας βρίσκονται στην κατηγορία ΑΘΛΗΜΑΤΑ<ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ<ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

 Ο Τριπτόλεμος κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Καθιστών που πραγματοποιήθηκε  στο Κλειστό Γυμναστήριο Χολαργού "ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ".

Στον τελικό κέρδισε την ομάδα του Σπάρτακου με 3-0 σετ , την οποία είχε κερδίσει  και την προηγούμενη ημέρα, καθώς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  συμμετείχαν μόνο δυο ομάδες.

Το Σάββατο 29 Σεπτέμβρη ο Τριπτόλεμος κέρδισε  τον Σπάρτακο με 3-0 σετ. Τα σετ ήταν 25-23,25-21 και 25-20 πόντοι.

Την επομένη ημέρα καθώς το πρωτάθλημα διήρκησε ένα διήμερο , ο Τριπτόλεμος κέρδισε πάλι τον Σπάρτακο στον τελικό  με  3-0 σετ. Τα σετ ήταν 25-23, 25-20, και 25-18.

 

Εκτύπωση

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ