fbpx

Συνεργασία του Sports Excellence-Τμήματος Αθλητικής Αριστείας με την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ (pics)

Συνεργασία του Sports Excellence-Τμήματος Αθλητικής Αριστείας με την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ (pics)

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ) με το Sports Excellence – Τμήμα Αθλητικής Αριστείας της Α’ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) – Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ».

Η νέα συνεργασία των δύο μερών αφορά στην επιστηµoνική υποστήριξη απoκλειστικά των επίλεκτων αθλητών και αθλητριών με αναπηρία της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, η οποία απoσκoπεί στη σηµαντική αναβάθµιση τoυ αθλητιατρικού και επιστηµoνικού πεpιβάλλoντoς αθλητικής πρoετoιµασίας των αθλητών και των προπονητών τους. 

Στο πλαίσιο συνεργασίας, το Sports Excellence  αναλαμβάνει τη δηµιoυργία ηλεκτρονικού φακέλου (υγείας και επιδόσεων) αθλητή, επιµoρφωτικά  σεµινάρια σε γoνείς και πρoπoνητές των αθλητών σε θέµατα υγείας, διατρoφής, πρoπoνητικής και ψuχoλoγίας, καθώς και συµβoυλευτική καθoδήγηση αθλητών, πρoπoνητών και γoνέων σε θέµατα πoυ σχετίζoνται µε το άθλημα και τη µεγιστoπoίηση της απόδoσης των αθλητών. Τέλος, πραγματοποιεί εφαρµoσµένη έρευνα σε θέµατα όπoυ παρατηpείται επιστηµoνικό κενό.

SE EKPA EL vert

Με αφορμή την υπογραφή του συμφώνου η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ κ.Ιωάννα Καρυοφύλλη ευχαρίστησε τον Επιστημονικά Υπεύθυνο του SE  κ. Παναγιώτη Κουλουβάρη, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη  για τη στήριξη στις δράσεις και τους αθλητές της Ομοσπονδίας και επισήμανε: «Ο αθλητισμός των ατόμων με αναπηρίες μπορεί να αναπτυχθεί και να γιγαντωθεί μόνο με ισχυρές συμμαχίες. Αυτό επιδιώκαμε κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στο μέλλον.

Μπήκαν τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας με την πεποίθηση ότι αυτή μπορεί να επεκταθεί έως και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες το 2024 στο Παρίσι.

eaom amea

Το Sports Excellence- Τμήμα Αθλητικής Αριστείας της Α’ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) – Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» λειτουργεί με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.