fbpx

Ο Χρ. Κορομηλάς εκπροσώπησε την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ στη συνέντευξη Τύπου για την «Ειρηνοδρομία 2022», πρεσβευτές της οποίας είναι οι Γκαβέλας & Γκαραγκάνης

Ο Χρ. Κορομηλάς εκπροσώπησε την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ στη συνέντευξη Τύπου για την «Ειρηνοδρομία 2022», πρεσβευτές της οποίας είναι οι Γκαβέλας & Γκαραγκάνης
Παρουσία των δύο μεγάλων πρεσβευτών της εφετινής Ειρηνοδρομίας, των χρυσών Παραολυμπιονίκων του Τόκιο, Νάσου Γκαβέλα και Σωτήρη Γκαραγκάνη, πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Αφής του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος, η συνέντευξη Τύπου ενόψει της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαΐου. Tην Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες εκπροσώπησε το μέλος του ΔΣ της ομοσπονδίας και πρόεδρος της επιτροπής αθλητών, Χρήστος Κορομηλάς.
 
ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΚΑΒΕΛΑΣ : «Είναι χαρά μας να συμμετάσχουμε κι εμείς με τον Σωτήρη στην Ειρηνοδρομία 2022. Νιώθω πως είμαστε όλοι μαζί σε αυτό και ο Δήμος αγκαλιάζει την προσπάθειά μας. Είναι μεγάλη η χαρά μου να βρίσκομαι εδώ, αυτή τη στιγμή και να είμαστε πρεσβευτές στην Ειρηνοδρομία. Καλώ όχι μόνο τους αθλητές αλλά και τους πολίτες να συμμετάσχουν. Εύχομαι να έρθει πάρα πολύς κόσμος και είμαι βέβαιος πως θα είναι ένας υπέροχος αγώνας!»
 
ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΚΑΡΑΓΚΑΝΗΣ: «Το τρέξιμο είναι ζωή, είναι υγεία! Ειδικά τα δυο τελευταία χρόνια με την πανδημία η υγεία έχει κλονιστεί πολύ και πρέπει να την προσέχουμε περισσότερο. Εύχομαι όλοι να καταλάβουν την αξία του τρεξίματος για αυτό το λόγο, και όχι μόνο. Από τη στιγμή που ο Νάσος καταφέρνει και συμμετέχει παντού, έτσι όλοι οι άνθρωποι μπορούν να είναι μαζί μας!»
 
Να θυμίσουμε ότι η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ στηρίζει την Ειρηνοδρομία 2022, η οποία θα διεξαχθεί στις 15 Μαΐου στον Άγιο Δημήτριο, στο πλαίσιο των καθιερωμένων εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέκου Παναγούλη. Περιλαμβάνει αγώνες 10χλμ., 5χλμ. και 2,5χλμ. καθώς επίσης και μια διαδρομή ευαισθησίας 1.000μ.
278380900 448262133762651 4435562907922401373 n

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.