fbpx

Στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Συμβουλίου της IBSA που πραγματοποιήθηκε στη Σαμψούντα, συμμετείχε η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Ιωάννα Καρυοφύλλη

 Viber 2021 11 11 20 48 31 259

Στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Συμβουλίου της IBSA που πραγματοποιήθηκε στη Σαμψούντα, παράλληλα με τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα γκόλμπολ ανδρών και γυναικών Α` κατηγορίας, συμμετείχε η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και μέλος του ΔΣ της διεθνούς ομοσπονδίας, κα Ιωάννα Καρυοφύλλη.

Σε μια σημαντική συνεδρίαση, όπου αποφασίστηκαν οι νέοι επικεφαλής των αθλητικών επιτροπών, η κα Καρυοφύλλη είχε την ευκαιρία για σειρά εποικοδομητικών επαφών με παράγοντες άλλων χωρών για την ανάπτυξη του αθλητισμού των ατόμων με προβλήματα όρασης. Στο περιθώριο της συνεδρίασης, η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, βράβευσε τον ταμία της IBSA και διευθυντή της τουρκικής αθλητικής ομοσπονδίας τυφλών, κ. Erem Yildirim, για την εξαιρετική φιλοξενία της ελληνικής αποστολής στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα γκόλμπολ.

Η κα Καρυοφύλλη, είχε και την ευκαιρία να επισκεφθεί τα εθνικά μας συγκροτήματα που συμμετείχαν στη διοργάνωση της Σαμψούντα. Συνομίλησε με τον αρχηγό της αποστολής και αντιπρόεδρο της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, κ. Δημήτριο Σηφάκη, τους προπονητές, κ. Αντώνη Ανάστο και κα. Μένη Κεσσανοπούλου καθώς και με άλλα μέλη της αποστολής.