fbpx

«Ευχαριστώ» ΕΑΟΜ-ΑμεΑ σε Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας

thumbnail IMG 3251

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ) θα ήθελε να ευχαριστήσει τη διοίκηση του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας, για την τιμή που μας έκανε, να συμπεριλάβει στο αγωνιστικό πρόγραμμα του 1st Athens Sprint Men`s Gala 2021 που διεξήχθη στο χώρο του Στίβου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το αγώνισμα των 100μ. για ΑμεΑ. Ένας αγώνας που έδωσε την ευκαιρία σε όλους όσοι βρέθηκαν στη διοργάνωση αλλά και σε όλους όσοι την παρακολούθησαν μέσω live streaming, να γνωρίσει ακόμη περισσότερο τους αθλητές που βρίσκονται στις τάξεις της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο.

Διοργανώσεις τέτοιου επιπέδου, αποτελούν διαφήμιση για τον ελληνικό αθλητισμό αλλά και για την Ελλάδα γενικότερα, δεδομένου ότι συμμετείχαν σε αυτόν αθλητές από συνολικά 12 χώρες.

Ευχόμαστε στη διοίκηση του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας, η διοργάνωση να γίνει θεσμός και σύντομα να ενταχθεί στο επίσημο καλαντάρι ττης World Athletics.

 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.