fbpx

Συναντήσεις αντιπροσωπείας της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ με Καλαφάτη, Πατουλίδου, Μπαρμπουνάκη και διοίκηση Καυτανζογλείου

 20210607 120852

Στην Θεσσαλονίκη, με αφορμή και τις προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου πρωταθλήματος στίβου το τριήμερο 9-11 Ιουλίου, βρέθηκε η πρόεδρος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, Ιωάννα Καρυοφύλλη, συνοδευόμενη από το μέλος του ΔΣ και έφορο εθνικών ομάδων, Κωνσταντίνο Σιάχο.

Καρυοφύλλη και Σιάχος, συνοδευόμενοι από τα μέλη του ΔΣ της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Στέφανο Φασιά (Β` αντιπρόεδρος) και Θωμαή Θεοδωρίδου (Έφορος Αθλημάτων IBSA), είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Σταύρο Καλαφάτη, την Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, τον αντιδήμαρχο αθλητισμού-νεολαίας-εθελοντισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Αθανάσιο Αλέξανδρο Μπαρμπουνάκη αλλά και τη διοίκηση του Καυτανζογλείου, την πρόεδρο Καλυψώ Γούλα και την διευθύντρια σταδίου Χριστίνα Κυριακίδου.Στη συνάντηση συμμετείχε και ο πρόεδρος του ΑΣ Αμεα Αετοί Θεσσαλονίκης, Πάρης Αλβανός.

20210607 134125

Στις συναντήσεις τόσο με τους κ. Καλαφάτη και Μπαρμπουνάκη όσο και με την κα Πατουλίδου, συζητήθηκε το πλαίσιο στήριξης του αθλητισμού των ΑμεΑ στην Βόρεια Ελλάδα αλλά και συνεργασίας, με απώτερο στόχο τη διεξαγωγή στην Θεσσαλονίκη μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων του στίβου (Γκραν Πρι κ.ο.κ.), αλλά και των υπόλοιπων αθλημάτων που «καλλιεργεί» η πολυομοσπονδία.

20210607 111141

Όλες οι πλευρές έδειξαν διάθεση και δεσμεύτηκαν ότι θα σταθούν στο πλευρό της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, ενόψει της διεξαγωγής του πανελλήνιου πρωταθλήματος στίβου, το οποίο και εφέτος, στηρίζει ο Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, ΟΠΑΠ Α.Ε.

20210607 145515

Οι διοικητικοί παράγοντες της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, το απόγευμα είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με τα σωματεία της Θεσσαλονίκης, καθώς και με τους ομοσπονδιακές προπονητές με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Συζητήθηκαν θέματα που τα απασχολούν την καθημερινότητα των σωματείων, με στόχο την περαιτέρω εύρυθμη λειτουργία τους, αλλά και τις εθνικές ομάδες ενόψει των διοργανώσεων που υπάρχουν μέσα στη χρονιά και ενόψει του νέου Παραολυμπιακού κύκλου που ανοίγει σύντομα ενόψει Παρισιού.

 Viber 2021 06 08 12 36 33

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.