fbpx

Με τους προέδρους της ΕΠΕ και της ΟΣΕΚΑ συναντήθηκε η Ιωάννα Καρυοφύλλη

172521338 595997431347015 4415898124138299138 n

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ), Χρήστο Καλούδη και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ), Χάρη Περδίκη, είχε σήμερα στα Γραφεία της ΕΠΕ, η νέα πρόεδρος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, Ιωάννα Καρυοφύλλη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση-πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΠΕ.

Οι τρεις διοικητικοί παράγοντες συζήτησαν θέματα που άπτονται του ελληνικού Παραολυμπιακού αθλητισμού και του Παραολυμπιακού Κινήματος στο σύνολό του.
Από τη σύσκεψη προέκυψε η απόλυτη ανάγκη για ενότητα του χώρου, προκειμένου να συνεχιστεί η πορεία που χάραξε ο αείμνηστος πρόεδρος και των δύο φορέων (ΕΠΕ, ΕΑΟΜ-ΑμεΑ) της χώρας μας, Γιώργος Φουντουλάκης.

Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε η ενίσχυση του σημαντικού προγράμματος δράσης στα σχολεία, η προβολή όλων των σημαντικών δραστηριοτήτων (εντός κι εκτός αθλητικών χώρων) μέσω live streaming, η έκδοση περιοδικού, που θα περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες και των τριών φορέων καθώς και πολλές άλλες ενέργειες με γνώμονα την ανάπτυξη του αναπηρικού αθλητισμού στην Ελλάδα.