fbpx

Την Δευτέρα 29 Μαρτίου, στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίων Ισιδώρων στο Β' Κοιμητήριο Δ. Αθηναίων, η νεκρώσιμος ακολουθία του επί σειρά προέδρου της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Γιώργου Φουντουλάκη

girogos fountoulakis

Η νεκρώσιμη ακολουθία του επί σειρά ετών Προέδρου της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής αγαπητού μας Γιώργου Φουντουλάκη θα τελεστεί την Δευτέρα 29 Μαρτίου, ώρα 13:30 στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίων Ισιδώρων στο Β' Κοιμητήριο Δ. Αθηναίων.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνου τα χρήματα να δωριστούν στο ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ ΚΥΨΕΛΗΣ, όπου ο εκλιπών είχε φιλοξενηθεί κατά τα νεανικά του χρόνια (παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα του ιδρύματος: 210 8646172 - 210 8647522 - 210 8670488 ή στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), είτε εναλλακτικά στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο Η ΕΛΠΙΔΑ για την στήριξη του σπουδαίου έργου του συλλόγου για τα παιδιά με καρκίνο (τηλ. επικοινωνίας 210-7700009).

Σημειώνεται ότι λόγω των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας κατά της πανδημίας Covid-19 και τον περιορισμό συμμετοχής έως εννέα (9) άτομα, η λειτουργία και η τελετή της ταφής θα διεξαχθούν σε στενό οικογενειακό κύκλο.