fbpx

Σε δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας, με αφορμή την πανδημία, προτρέπει τα μέλη της η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, συμμετέχοντας στο κάλεσμα του Υφυπουργείου Αθλητισμού

gga aimodosia martios2020

Επιστολή προς τον Πρόεδρο και το ΔΣ της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ) απέστειλε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με την οποία προτρέπει σε γενική συμμετοχή στην εθελοντική Αιμοδοσία, προκειμένου να αποφευχθεί μείωση των αποθεμάτων αίματος στην μάχη ενάντια στον κορoνοϊό.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Γιώργος Φουντουλάκης και ο γενικός γραμματέας, Κώστας Σιάχος καλούν τα σωματεία-μέλη και όλους τους ανθρώπους του ελληνικού Παραολυμπιακού Κινήματος να στηρίξουν την πρωτοβουλία, στέλνοντας μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και χαρίζοντας ζωή μέσα από την εθελοντική αιμοδοσία.

«Η περίοδος που διανύει τόσο η χώρα μας αλλά και γενικά όλη η υφήλιος είναι πρωτόγνωρη, όπως πρωτόγνωρες είναι και οι αποφάσεις που καλούμαστε να πάρουμε όλοι για το καλό τόσο το δικό μας όσο και αυτών που αγαπάμε.

Αυτό όμως που δεν αλλάζει ποτέ είναι η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο μας την οποία καλούμαστε για μια ακόμη φορά να δείξουμε ανταποκρινόμενοι στο αίτημα τόσο της πολιτείας όσο και του αρμόδιου για θέματα αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη για εθελοντική αιμοδοσία.

Οι συνάνθρωποι μας, οι φίλοι μας αυτή την στιγμή μας έχουν ανάγκη γι’ αυτό και εμείς με την σειρά μας σας καλούμε, όσοι έχετε την δυνατότητα, να βγείτε από το σπίτι να γίνετε εθελοντές αιμοδότες και να προσφέρετε αυτό το δώρο.

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να ενημερωθείτε από την σελίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας στο διαδίκτυο http://ekea.gr αλλά και από τον Δήμο στον οποίο ανήκετε για κινητές μονάδες αιμοδοσίας.

Δεν ξεχνάμε ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, βγαίνουμε όμως για την μεγάλη προσφορά αίματος που χρειάζονται οι συνάνθρωποι μας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ που εστάλη προς τα σωματεία-μέλη της.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.