fbpx

Δήλωση Γιώργου Φουντουλάκη για την κυβερνητική απόφαση δημιουργίας αθλητικού κέντρου για τα Άτομα με Αναπηρίες

GIORGOS FOUNTOULAKIS

Με αφορμή τις πρόσφατες ανακοινώσεις από την πλευρά της Κυβέρνησης, για τη δημιουργία ενός αθλητικού κέντρου για τα Άτομα με Αναπηρίες στο πλαίσιο του σχεδίου Εθνικής Πολιτικής στον Αθλητισμό, ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπης και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, Γιώργος Φουντουλάκης, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Τιμάει ιδιαίτερα τον ελληνικό Παραολυμπιακό αθλητισμό, η διευθέτηση από πλευράς Κυβέρνησης και αθλητικής ηγεσίας, ενός πάγιου αιτήματος μας: της δημιουργίας ενός νέου αθλητικού κέντρου για τα Άτομα με Αναπηρίες. Στην πρόσφατη σύσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με αντικείμενο την Εθνική Πολιτική στον Αθλητισμό, ακούσαμε με πολύ μεγάλη χαρά, ότι το όνειρο χιλιάδων αθλητών και αθλητριών μας, για την ανέγερση του «σπιτιού» των ΑμεΑ, θα γίνει πραγματικότητα.
Γνωρίζετε, ότι επαφές για το ίδιο θέμα είχαμε αρχίσει και με την προηγούμενη Κυβέρνηση, οι οποίες όμως δεν τελεσφόρησαν, αφού το αθλητικό κέντρο έμεινε στις μελέτες και στα χαρτιά. Ήταν και παραμένει το μεγάλο μου όνειρο η δημιουργία ενός αθλητικού κέντρου και αποτελεί σκοπό ζωής για εμένα.

Είμαστε στη διάθεση του πρωθυπουργού και φυσικά της αθλητικής ηγεσίας, για να μπει επιτέλους το νερό στο αυλάκι. Είμαστε στη διάθεση όλων των αρμοδίων φορέων για να βοηθήσουμε στην εξεύρεση του ιδανικού χώρου, όπου θα στηθεί το νέο μας σπίτι και θα δώσει περαιτέρω ώθηση στην ανάπτυξη του αθλητισμού των ΑμεΑ.
Ευχαριστούμε τον Πρωθυπουργό και την αθλητική ηγεσία για την ευαισθησία που επιδεικνύουν σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα του ελληνικού Παραολυμπιακού αθλητισμού».

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.