fbpx

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή στην 4η Διεθνή Έκθεση Sportexpo - Παρουσία Γιώργου Φουντουλάκη αύριο (11/4) τα εγκαίνια

57155568 586430815203487 6876815134266753024 n

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την 4η Διεθνή Έκθεση Sportexpo η οποία συνδιοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Η έκθεση, η οποία φιλοξενείται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, άνοιξε σήμερα (10/4) τις πύλες της και θα διαρκέσει έως τις 13 Απριλίου.Τα εγκαίνια της Sportexpo θα γίνουν αύριο (11/4) στις 19:00 παρουσία και του προέδρου της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, Γιώργου Φουντουλάκη.

Την έκθεση μεταξύ άλλων επισκέφθηκαν σήμερα το μέλος της ΕΠΕ, Μαρία Τζάλλα, ο ομοσπονδιακός προπονητής γκόλμπολ ανδρών, Αντώνης Ανάστος, η ομοσπονδιακή προπονήτρια στο γκόλμπολ γυναικών, Μένη Κεσσανοπούλου, ο ομοσπονδιακός προπονητής της σκοποβολής, Νίκος Βουδούρης, ο παγκόσμιος ρέκορντμαν στον στίβο, Στέλιος Μαλακόπουλος, ο αθλητής της κολύμβησης και της σκοποβολής, Γιάννης Γανίτης κ.α.

Γκόλμπολ, σκοποβολή, άρση βαρών σε πάγκο και τζούντο τυφλών είναι τα αθλήματα που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά οι επισκέπτες της έκθεσης, ενώ στο πλαίσιο της Ημερίδας «Αθλητισμός και Κοινωνια» που θα γίνει αύριο (Παρασκευή), ομιλητής θα είναι και ο Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, Ανδρέας Κατσαρός.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.