fbpx

ΠΣΑΤ - Οι Κορυφαίοι του Ελληνικού Αθλητισμού το 2018

PSAT logo

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, η ψηφοφορία των Αθλητικών Συντακτών – Μελών του ΠΣΑΤ για την ανάδειξη των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού το 2018, οι οποίοι και θα βραβευτούν στην 65η Ετήσια Γιορτή του Συνδέσμου, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Banquet»), την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, η πρώτη 3άδα (κατά αλφαβητική σειρά) ανά Κατηγορία, έχει ως εξής:

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 2018: ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ Αριστείδης (Κολύμβηση), ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ Γρηγόρης (Μπότσια), ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ Μανώλης (Στίβος).

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 2018: ΛΟΥΦΑΚΗ Κέλλυ (Ξιφασκία με αμαξίδιο),ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ Αλεξάνδρα (Κολύμβηση), ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ Μαρία (Στίβος).

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 2018: Εθνική Ομάδα Ανδρών ΓΚΟΛΜΠΟΛ, Εθνική Ομάδα BC3 ΜΠΟΤΣΙΑ, Εθνική Ομάδα ΣΠΑΘΗΣ Ανδρών, Ξιφασκία με Αμαξίδιο.

Οι Κορυφαίοι των Κορυφαίων θα ανακοινωθούν στη διάρκεια της Εκδήλωσης του ΠΣΑΤ, στις 14 Δεκεμβρίου 2018, όπου και θα τιμηθούν. 

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, εκτός των τριών (3) πρώτων:

ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ:

  1. Μιχαλεντζάκης Δημοσθένης (κολύμβηση): 9, 5. Δήμου Κώστας (άρση βαρών σε πάγκο): 5, 6. Γκαβέλας Θανάσης (στίβος): 2, 7. Κουλούμογλου Πασχάλης (άρση βαρών σε πάγκο): 1, 8. Μωϋσιάδης Γκρεμισλάβ (άρση βαρών σε πάγκο): 1, 9. Χαριτωνίδης Απόστολος (στίβος): 1.

ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ:

  1. Σμαραγδή Στέλλα (στίβος): 3, 5. Γκουλή Ευθυμία (κολύμβηση): 2.