ΑΛΠΙΚΟ ΣΚΙ

στιγμιότυπο με την Ελληνίδα αθλήτρια Βιβή Χριστοδουλοπούλου σε υψόμετρο 3.400μ. στο Pitztaller.

Πραγματοποιήθηκε το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Αλπικού Σκι στην πόλη Piztaller της Αυστρίας από τις 10 έως τις 14 Δεκεμβρίου 2009. Οι Έλληνες αθλητές  Παρασκευή Χριστοδουλοπούλου και Γιάννης Παπαβασιλείου συμμετείχαν στο αγώνισμα της Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης σε αγώνα διαβάθμισης στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Κυπέλλου.
Ο Κωνσταντίνος Ζιντζόβας Ομοσπονδιακός Προπονητής του Αλπικού Σκι - σε λιγότερο από έναν χρόνο που έχει αναλάβει Ομοσπονδιακός προπονητής στην Ε.Α.ΟΜ.ΑΜΕΑ- αξιολογεί ως θετική την παρουσία της Ελληνικής ομάδας, καθώς οι αθλητές μας κατάφεραν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία τερματίζοντας και στις τέσσερις διαδρομές.
Πρόκειται για μια αξιοπρεπή εμφάνιση, λαμβάνοντας υπόψη ότι η χώρα μας δεν έχει παράδοση στα Χειμερινά αθλήματα πέραν του αείμνηστου Γιάννη Βλάχου οπότε το κάθε βήμα που γίνεται είναι σημαντικό. Η Ελλάδα έχει κερδίσει δυο λευκές κάρτες εισόδου για τους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς  του Βανκούβερ 2010.

Εκτύπωση

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ