fbpx

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τζούντο: Πέμπτη η Πασχαλίδου-7ος ο Παπαχρήστος

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τζούντο: Πέμπτη η Πασχαλίδου-7ος ο Παπαχρήστος

Την 5η θέση στην J1 -70κ. του Παγκοσμίου πρωταθλήματος τζούντο που διεξάγεται στο Μπακού, κατέκτησε η Θεοδώρα Πασχαλίδου. Η Ελληνίδα τζουντόκα, νίκησε με ippon τη Σουηδή Περχάιμ, αλλά ηττήθηκε στη συνέχεια από την Εσμέρ Τασκίν από την Τουρκία και αγωνίστηκε για το χάλκινο μετάλλιο, αλλά ηττήθηκε από τη Βραζιλιάνα Σόουζα Ντε Φρέιτας και κατέλαβε τελικά την 5η θέση. 

Στην 7η θέση ο Παπαχρήστος
Στα +90 κ. της κατηγορίας J1, o Κλήμης Παπαχρήστος με απολογισμό 2 νίκες και 2 ήττες κατετάγη τελικά 7ος. Αρχικά νίκησε τον  Ινδό Γκοράιν, αλλά στη συνέχεια έχασε από τον Βραζιλιάνο Αραούχο, στα ρεπεσαζ επικράτησε του Γάλλου Ραμποτέρ και στη συνέχεια ηττήθηκε από τον Μολδαβό για να καταλάβει τελικά την 7η θέση. 
 
Αύριο τα ομαδικά
Αύριο (Πέμπτη, 10/11) Μασούρου και Πασχαλίδου θα αγωνιστούν στο   ομαδικό ως ibsa team γυναικών και ο Παπαχρήστος με παρτενέρ έναν αθλητή από χώρα, που έχει πολλούς αθλητές, στο ομαδικό ως team ανδρων
 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.