fbpx

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τζούντο: Με τρείς αθλητές στο Μπακού

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τζούντο: Με τρείς αθλητές στο Μπακού

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τζούντο: Με τρείς αθλητές στο Μπακού

Με τρεις αθλητές, θα πάρει μέρος η χώρα μας, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τζούντο του Μπακού.

Η εθνική μας ομάδα αθλητών με τύφλωση και προβλήματα όρασης βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, για να συμμετάσχει στη διοργάνωση, η οποία θα δώσει πόντους παγκόσμιας κατάταξης, ενόψει των Παραολυμπιακών Αγώνων, στο Παρίσι το 2024.

Στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή Σταύρου Στραγάλη βρίσκονται οι αθλητές, Θεοδώρα Πασχαλίδου (ΑΣΤ Ηφαιστος), Θεόκλητος Παπαχρήστος (Α.Σ Πυρσός) και Εμμανουέλα Μασούρου (Α.Σ Ιωνάς). Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανόνες της IBSA, IJR και IJF, με διπλό ρεπεσάζ και σύστημα robin round (όλοι με όλους), με διάρκεια κάθε αγώνα, τα 4 λεπτά.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 11 Νοεμβρίου, στο Ολυμπιακό Αθλητικό και Συνεδριακό Κέντρο Χάιντερ Αλίεβ (Heydar Aliyev Sports and Concert Complex), στο Μπακού και από τις 11 έως τις 15 του μήνα θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο και προπονητικό καμπ.

Αύριο (Δευτέρα 7/11) η κλήρωση

Αύριο θα μάθουν τους αντιπάλους τους, οι Έλληνες αθλητές μετά την κλήρωση που θα γίνει αύριο, στις 19:00 ώρα Ελλάδος (21:00 τοπική).

Η Εμμανουέλα Μασούρου ρίχνεται στη μάχη την Τρίτη (8/11) και οι Θεοδώρα Πασχαλίδου και Θεόκλητος Παπαχρήστος μια ημέρα μετά, την Τετάρτη (9/11). Υπάρχει πιθανότητα οι δύο Ελληνίδες αθλήτριες να αγωνιστούν και στο ομαδικό την Πέμπτη (10/11).

Δείτε έδω το βίντεο.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.