ΣΤΟ NOTWILL ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

Η αθλήτρια Δωροθέα Ποιμενίδου

τη πόλη Nottwil της Ελβετίας, όπου θα διεξαχθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας από τις 26 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου 2014, θα συμμετάσχει η  Εθνική Ομάδα Τοξοβολίας της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ.

 

Την Eθνική Ομάδα Τοξοβολίας αποτελούν οι  Ποιμενίδου Δωροθέα - Α.Σ «ΔΟΞΑ», και ο Ναθαναήλ Βασίλειος επίσης από το Α.Σ «ΔΟΞΑ».  Ο Ομοσπονδιακός προπονητής  Νασούλας Αλέξανδρος δηλώνει:  «Στόχος μας είναι να πιάσουμε μια καλή θέση στο ομαδικό ανδρών, δηλαδή μια θέση στη τετράδα. Όλοι οι αθλητές μπορούν να πάρουν μια θέση στην οκτάδα. Θέλουμε να δούμε την κατάσταση απέναντι στους άλλους Ευρωπαίους. Πρέπει να δούμε εξάλλου στο Παγκόσμιο του χρόνου σε ποια θέση βρισκόμαστε που θα χουμε την πρόκριση για τους Παραολυμπιακούς του 2016. Ευχαριστούμε την ομοσπονδία που πιστεύει τους αθλητές και τους στηρίζει»

Επίσης  με προσωπικά τους έξοδα θα συμμετέχουν και οι παρακάτω αθλητές με κύριο σκοπό να περάσουν από Διεθνή Αξιολόγηση με ευκαιρία το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2014. Οι αθλητές είναι οι Mοσχοβάς Απόστολος- Α.Σ «ΔΟΞΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ» - category Recurve Open Men, Μάγκου Αναστάσια Α.Σ «ΔΟΞΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ» - category Recurve Open Women και  Ρουμελιώτης Ρωμαίος Α.Σ «ΔΟΞΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ» - category Recurve Open Μen.

 Αρχηγός αποστολής είναι το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ Παρασκευάς Αλβανός καθώς επίσης στην αποστολή συμμετέχουν ο συνοδός  Καραγεωργίου Αλέξανδρος, καθώς και ο ιατρός   Χατζησταυρίδης Παναγιώτης.

Εκτύπωση

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ