fbpx

Την Κυριακή 22 Μαΐου, στο Παγκρήτιο, η διεθνής ημερίδα στίβου της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ

Την Κυριακή 22 Μαΐου, στο Παγκρήτιο, η διεθνής ημερίδα στίβου της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ

Την πρώτη τους εμφάνιση στον ανοικτό στίβο μετά από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, θα κάνει ο Αθανάσιος Γκαβέλας (Τ11). Με guide τον Σωτήρη Γκαραγκάνη, ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης θα συμμετέχει στα 200μ. της διεθνούς ημερίδας στίβου που διοργανώνει η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες την Κυριακή 22 Μαΐου στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου, ενώ με συνοδό τον Ιωάννη Νυφαντόπουλο, θ` αγωνιστεί και στα 100μ.

Στην ημερίδα του Ηρακλείου, συμμετέχουν κι άλλοι Έλληνες μεταλλιούχοι σε Παραολυμπιακούς Αγώνες. Μεταξύ αυτών, ο Μανώλης Στεφανουδάκης (F54) στον ακοντισμό (και τη σφαίρα) αλλά και ο Θανάσης Κωνσταντινίδης στη σφαίρα (F32). Σπουδαίος αγώνας αναμένεται να γίνει στο μήκος όπου συμμετέχουν -μεταξύ άλλων- ο «ασημένιος» Παραολυμπιονίκης του Τόκιο, Θανάσης Προδρόμου (Τ20) αλλά και οι Στέλιος Μαλακόπουλος (Τ62), Γιώργος Κωστάκης (Τ46), Κωνσταντίνος Καμάρας (Τ37), Κωνσταντίνος Βέλτσης (Τ64) και Στέλλα Σμαραγδή (Τ47).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (.pdf) - ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ (.xlsx)

 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.