fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Μονάχου: Όγδοος ο Γαλογαύρος στην R7 με νέο Πανελλήνιο ρεκόρ

Παγκόσμιο Κύπελλο Μονάχου: Όγδοος ο Γαλογαύρος στην R7 με νέο Πανελλήνιο ρεκόρ
Την 8η θέση στα 50μ. αεροβόλο τριών στάσεων ανδρών SH1-R7 του Παγκοσμίου Κυπέλλου σκοποβολής που φιλοξενείται στο Μόναχο, κατέλαβε ο Σωτήρης Γαλογαύρος.
 
Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στην R1, ο Έλληνας πρωταθλητής συμμετείχε και σε δεύτερο τελικό, αυτή τη φορά στην κατηγορία R7, όπου μάλιστα σημείωσε και Πανελλήνιο ρεκόρ στα προκριματικά.
Με εξαιρετική σταθερότητα και επίδοση 1145 (σ.σ. το προηγούμενο ρεκόρ ήταν του ιδίου με 1137 από τις 5 Απριλίου 2019 στον Βύρωνα), ο Γαλογαύρος κατετάγη 5ος στα προκριματικά, όμως στον τελικό, έχασε τρεις θέσεις, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί πρώτος στους νοκ-άουτ γύρους (379.2 η επίδοσή του). Η παρουσία του ωστόσο και σε δεύτερο τελικό σε μια διοργάνωση με τεράστια συμμετοχή και πολύ υψηλό συναγωνισμό, μαρτυρά την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, έστω κι αν στο R6 - Mixed 50m Rifle Prone SH1 περιορίστηκε στην 20η θέση με 610.
 
Το Σάββατο, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μονάχου αγωνίστηκαν ακόμη δύο Έλλληνες αθλητές. Στην κατηγορία R4 - Mixed 10m Air Rifle Standing SH2, ο Παναγιώτης Γιαννούκαρης με 619.5 κατετάγη 24ος, ενώ μια θέση πιο κάτω με 619.2 βρέθηκε ο Αναστάσιος Μπούτης.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.