fbpx

Η Εθνική Ομάδα Τυφλών Ποδοσφαίρου στον Τελικό του «Κυπέλλου Ελλάδος Λουξ»

Η Εθνική Ομάδα Τυφλών Ποδοσφαίρου στον Τελικό του «Κυπέλλου Ελλάδος Λουξ»

Μια νέα συνεργασία με την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες ξεκινά η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, στο πλαίσιο του σημαντικού έργου που έχει αναπτύξει με συνεχείς δράσεις FSR (Football Social Responsibility).

Ειδικότερα, η Ε.Π.Ο. με πρωτοβουλία της, στηρίζει την Εθνική Ομάδα Τυφλών Ποδοσφαίρου, η οποία θα παραστεί στον «Τελικό Κυπέλλου Λουξ» και θα συμμετάσχει ενεργά, καθώς θα δημιουργήσει τον διάδρομο για τους φιναλίστ την ώρα που θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ τα μέλη της θα ακούσουν και τον αγώνα με ειδικό σύστημα που θα συνδέεται με την Cosmote TV.

Γενικότερα, η Ε.Π.Ο. προχωρεί σε διάφορες δράσεις για την στήριξη της Εθνικής Ομάδας Τυφλών Ποδοσφαίρου, όπως:

-αγορά ειδικών προστατευτικών για γήπεδο 5x5, ώστε να μπορούν να κάνουν τις προπονήσεις και τους αγώνες τους με τις προδιαγραφές του αθλήματος,

-διάθεση αθλητικού εξοπλισμού και αγωνιστικού ρουχισμού της Εθνικής Ομάδας για διεθνείς αγώνες,

-συνδιοργάνωση Διεθνούς Τουρνουά στην Ελλάδα,

-σεμινάρια προπονητών για το Ποδόσφαιρο Τυφλών

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συνεχίζει σταθερά να προσφέρει έργο με δράσεις FSR (Football Social Responsibility), οι οποίες εξάλλου εντάσσονται στο πρόγραμμα HatTrick της UEFA.

ΠΗΓΗ: Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.