fbpx

VIDEO Ευρωπαϊκό ποδοσφαίρου 5x5: Δεύτερη θέση για την Ελλάδα στη φάση των ομίλων

VIDEO Ευρωπαϊκό ποδοσφαίρου 5x5: Δεύτερη θέση για την Ελλάδα στη φάση των ομίλων

Την 2η θέση στη φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου τυφλών 5x5 Β` κατηγορίας που φιλοξενείται στο Βουκουρέστι, κατέλαβε η εθνική μας ομάδα.

Στον 3ο και τελευταίο αγώνα του ομίλου, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε 3-1 από το αντίστοιχο της Ρουμανίας, τo οποίo θ` αντιμετωπίσει και αύριο (Τρίτη, 12:00), στον τελικό της διοργάνωσης με στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Στόχος που δυσκολεύει αρκετά, λόγω των τραυματισμών που προέκυψαν στην εθνική μας ομάδα κατά τη διάρκεια της σημερινής αναμέτρησης.

«Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα στάθηκε άτυχη. Είχαμε τρεις τραυματισμούς, παίζοντας με παίκτη λιγότερο σε μεγάλη διάρκεια του αγώνα, χωρίς να έχουμε δυνατότητα αλλαγής. Αύριο, θα αναμετρηθούμε στον τελικό και πάλι με την Ρουμανία, χωρίς όμως να γνωρίζω εάν θα έχω όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου, λόγω τραυματισμών», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής Παναγιώτης Στεφανίδης με την ολοκλήρωση του αγώνα.

Το μοναδικό τέρμα της εθνικής μας, η οποία να θυμίσουμε ότι ήδη έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Α` κατηγορίας του 2022, σημείωσε ο Ζαχαρός στο πρώτο ημίχρονο.

 

 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.