fbpx

Παπαδάκης και Τσαγκατάκης συμμετείχαν στην Ποδηλατάδα του Ηρακλείου - Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, πιλότος στο tandem του Έλληνα πρωταθλητή

Παπαδάκης και Τσαγκατάκης συμμετείχαν στην Ποδηλατάδα του Ηρακλείου - Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, πιλότος στο tandem του Έλληνα πρωταθλητή
Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Αντώνης Παπαδάκης και ο πρωταθλητής του Τάλου, Κωνσταντίνος Τσαγκατάκης, συμμετείχαν στην Ποδηλατάδα που διεξήχθη σήμερα από το Λίντο στον Κούλε και πίσω και ήταν ενόψει του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας. Στη θέση του πιλότου στο tandem του Τσαγκατάκη, βρέθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος στην ανάρτησή του στο fb έκανε λόγω για μια «ανεπανάληπτη εμπειρία».
 
«Στόχος και μήνυμα, για όλη την κοινωνία, μικρούς και μεγάλους, να βάλουμε το ποδήλατο στην καθημερινότητά μας ως μέσο, όχι μόνο άθλησης, αλλά και ψυχαγωγίας, μετακίνησης, υγείας και γενικώς βιώσιμης κινητικότητας.
 
Είχα τη ιδιαίτερη χαρά, μάλιστα, να ποδηλατίσω μαζί με τον πρωταθλητή μας στο Τάντεμ, Κωνσταντίνο Τσαγκατάκη και να βιώσω από κοντά αυτή την ανεπανάληπτη εμπειρία του πιλότου – συνοδού των αθλητών μας ΑμεΑ με προβλήματα όρασης.
 
Ραντεβού για τον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο από την Δευτέρα του Πάσχα, με την έναρξη των παράλληλων εκδηλώσεων στο Λασίθι, την επόμενη ημέρα με την επίσημη παρουσίαση των 21 ομάδων και των 147 σπουδαίων αθλητών του στο Ηράκλειο και την Τετάρτη μετά το Πάσχα με την εκκίνηση του 1ου ετάπ στον περιβάλλοντα χώρο του Παγκρητίου έως τον τερματισμό του το απόγευμα στα Χανιά», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.