fbpx

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρατριάθλου: Πολύ καλές εμφανίσεις των τριών Ελλήνων αθλητών

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρατριάθλου: Πολύ καλές εμφανίσεις των τριών Ελλήνων αθλητών

Τις βάσεις για την πρόκρισή τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, έβαλαν οι τρεις Έλληνες αθλητές που πήραν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρατριάθλου, που διεξήχθη σήμερα (24 Νοεμβρίου), στο Άμπου Ντάμπι. 

Στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις, με τον Αχιλλέα Σταματιάδη (Α.Σ. ΑμεΑ ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΟΙ) να τερματίζει στη 10η θέση, στην κατηγορία ΡΤS3, ενώ ο Γεράσιμος Λιγνός, με guide τον Γρηγόρη Σουβατζόγλου (Α.Σ. ΑμεΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ), τερμάτισαν στην 11η θέση, στην κατηγορία PTVI χάνοντας τη 10αδα στις λεπτομέρειες. 
 
Μετά την επιτυχία της ελληνικής αποστολής, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Άρης Μαυρόπουλος, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ για τις πολύ καλές εμφανίσεις: «Οι αθλητές μας στο ντεμπούτο τους σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Κερδίσαμε εμπειρίες, μετρήσαμε τις δυνάμεις μας και μπορούμε να αναγνωρίσουμε τα αδύνατα και δυνατά μας σημεία. Αισιοδοξούμε ότι το ελληνικό Παρατριάθλο θα διεκδικήσει με αξιώσεις την Παραολυμπιακή πρόκριση στο Παρίσι».
 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.