fbpx

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρατριάθλου: Στο Άμπου Ντάμπι με τρεις αθλητές

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρατριάθλου: Στο Άμπου Ντάμπι με τρεις αθλητές

Για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Άμπου Ντάμπι αναχώρησε η ελληνική αποστολή, που αποτελείται από τρεις αθλητές, όπου την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρατριάθλου, που διεξάγεται σε 6 κατηγορίες ανδρών και 6 γυναικών (5 κατηγορίες αφορούν κινητικά προβλήματα και 1 προβλήματα όρασης). 

Οι Αχιλλέας Σταματιάδης (Α.Σ. ΑμεΑ ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΟΙ) και Γεράσιμος Λιγνός με guide τον Γρηγόρη Σουβατζόγλου (Α.Σ. ΑμεΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ) συνοδευόμενοι από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Άρη Μαυρόπουλο, θα μπουν στη «μάχη» της διοργάνωσης με σκοπό να κάνουν ένα καλό πλασάρισμα, καθώς είναι το πρώτο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που υπάρχει ελληνική συμμετοχή. 
 
Λίγο πριν αναχωρήσει η ελληνική αποστολή για τα ΗΑΕ, ο ομοσπονδιακός προπονητής Άρης Μαυρόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ για την προσπάθεια: «Είναι το πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα με ελληνική συμμετοχή. Γίνεται μια προσπάθεια από την Ομοσπονδία και τα παιδιά, για να εκκινήσει εκ νέου το άθλημα. Στο Άμπου Ντάμπι πηγαίνουμε για να καταφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερα πλασαρίσματα και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Σε τι κατάσταση βρισκόμαστε». 
 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.