ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΜΑΛΑΓΑΣ


 

Νέο σημαντικό βήμα πρόκρισης για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, έκανε ο Γεράσιμος Πυλαρινός. Ο πέμπτος Παραολυμπιονίκης του Πεκίνου, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη σπάθη (κατηγορία Α) στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξιφασκίας με αμαξίδιο που διεξήχθη στη Μάλαγα.
Ο Πυλαρινός, ο οποίος μετά τη νέα του επιτυχία σε παγκόσμιο κύπελλο (ήταν «χρυσός» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Λονάτο το 2010) στα προημιτελικά απέκλεισε τον Γάλλο Σιτέρν, στα ημιτελικά τον Γάλλο Ελασίν και τον Ουκρανό Τσέντρικ,  στον τελικό ηττήθηκε 15-7 από τον Γάλλο Ρόμπερτ Νόμπλ και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου των νικητών.
«Είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος για τον ελληνικό αθλητισμό, σε όλα τα επίπεδα, αλλά προσπαθούμε να αντισταθούμε χαρίζοντας στη χώρα μας τις διακρίσεις που λείπουν. Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία μου στη Μάλαγα, αν και πιστεύω ότι θα μπορούσα να φτάσω και στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου», είπε ο Γεράσιμος Πυλαρινός. Και συνέχισε: «Μετά την πολύ καλή περσινή χρονιά ελπίζω τόσο εγώ όσο και οι συναθλητές μου ότι θα μπορέσουμε να κρατηθούμε σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, για να διεκδικήσουμε με αξιώσεις όσο το δυνατόν περισσότερες προκρίσεις για τους Αγώνες του 2012 και στο Λονδίνο όσο το δυνατόν περισσότερες διακρίσεις. Η βοήθεια που έχουμε από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Δημήτρη Κάζαγλη είναι εξαιρετικά σημαντική και θεωρώ βέβαιο πως η παρουσία μας στο βάθρο των νικητών στις μεγάλες διοργανώσεις θα έχει συνέχεια».

Εκτύπωση

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ