fbpx

Κάζαγλης στην ΕΑΟΜ-ΑμεΑ: «Τριανταφύλλου και Ντούνης έχουν την εμπειρία και τις ικανότητες να διεκδικήσουν ακόμα και το χρυσό στο Τόκιο»

Κάζαγλης στην ΕΑΟΜ-ΑμεΑ: «Τριανταφύλλου και Ντούνης έχουν την εμπειρία και τις ικανότητες να διεκδικήσουν ακόμα και το χρυσό στο Τόκιο»

Τα ελληνικά σπαθιά έλαμψαν τόσο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, όσο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξιφασκίας με αμαξίδιο, κατακτώντας δύο χάλκινα στα ατομικό και ένα χάλκινο στο ομαδικό της σπάθης, γεγονός που άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον ομοσπονδιακό προπονητή Δημήτρη Κάζαγλη, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις που έκανε στην ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, λίγες ώρες με το πέρας των δύο σπουδαίων διοργανώσεων της πολωνικής πρωτεύουσας.

Αναφερόμενος δε στον μεγάλο στόχο της πενταετίας, τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη, τονίζοντας ότι τόσο ο Πάνος Τριανταφύλλου όσο και ο Βασίλης Ντούνης διαθέτουν την εμπειρία και τις ικανότητες για να διεκδικήσουν ακόμα και το χρυσό μετάλλιο στις κατηγορίες τους.

«Η Παραολυμπιακή ομάδα ξιφασκίας μετά την ολοκλήρωση της Β φάσης προετοιμασίας της με την επιτυχημένη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και στο Παγκόσμιο κύπελλο της Βαρσοβίας, βρίσκεται στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης της προετοιμασίας της. Στην Πολωνία είδαμε αρκετά λάθη δικά μας αλλά και αρκετών αντιπάλων, τα οποία θα τα εκτιμήσουμε στην συνέχεια της προετοιμασίας μας. Η αποχή δύο ετών από αγώνες έχει αφήσει σημάδια ανασφάλειας και αστάθειας σε όλους , όμως μπορούμε να δουλέψουμε έξυπνα και να είμαστε πανέτοιμοι μέχρι στις 25 Αυγούστου που θα αγωνιστούν οι 2 αθλητές μας στο Τόκιο. Ο Βασίλης Ντούνης και ο Πάνος Τριανταφύλλου έχουν την εμπειρία και τις ικανότητες να διεκδικήσουν ακόμη και το Χρυσό Μετάλλιο στους Παραολυμπιακού Αγώνες στο Τόκιο ο καθένας στην κατηγορία του, απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους από χώρες με τεράστια παράδοση Κίνα, Ρωσία, Ουγγαρία, Ιταλία... Η τελική προετοιμασία μας μέχρι το Τόκιο είναι περίπου 4 εβδομάδες. Ευχαριστούμε την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή για την μέχρι τώρα στήριξη . Θυμόμαστε και τιμούμε πάντα τον Πρόεδρο Γιώργο Φουντουλάκη», δήλωσε ο Δημήτρης Κάζαγλης.