fbpx

Το Σαββατοκύριακο, στο πλαίσιο του AlterWeekend 2019, το πανελλήνιο πρωτάθλημα ξιφασκίας με αμαξίδιο στο Μαρούσι

wcalter

Με τη συμμετοχή 11 οπλομάχων από επτά συλλόγους, συμπεριλαμβανομένου και του «ασημένιου» Παραολυμπιονίκη από το Ρίο 2016, Παναγιώτη Τριανταφύλλου, θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στην Helexpo Maroussi, το πανελλήνιο πρωτάθλημα ξιφασκίας με αμαξίδιο.

Στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση του αθλήματος, η οποία αποτελεί το βασικό αγωνιστικό event του πρώτου πολυγεγονότος για Άτομα με Αναπηρία με τίτλο AlterWeekend 2019 (10-12/5), θα συμμετέχει και ο πρόσφυγας αθλητής του προγράμματος Agitos, Wisam Sami.

Εκτός του Τριανταφύλλου, στο τελευταίο αγωνιστικό τεστ πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Σάο Πάουλο (20-26 Μαίου), θα λάβουν μέρος μεταξύ άλλων οι «χάλκινοι» παγκόσμιοι πρωταθλητές Βασίλης Ντούνης και Γεράσιμος Πυλαρινός Μαρκαντωνάτος αλλά και η Κέλλυ Λουφάκη.

Το πρόγραμμα:

Σάββατο 11 Μαΐου (ώρα έναρξης 09:30)

Ξίφος Ασκήσεως Ανδρών

Ξίφος Μονομαχίας Γυναικών

Σπάθη Ανδρών

Κυριακή 12 Μαιου (ώρα έναρξης 10:00)

Ξίφος Ασκήσεως Γυναικών

Ξίφος Μονομαχίας Ανδρών

Σπάθη Γυναικών

Να θυμίσουμε ότι η παρουσία της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ στην AlterWeekend 2019, δεν περιορίζεται μόνο στο περίπτερο που θα έχουν στη διάθεσή τους στο χώρο της έκθεσης. Εκτός από το πανελλήνιο πρωτάθλημα, θα γίνει παρουσίαση Παραολυμπιακών αθλημάτων από την ομοσπονδία όπως μπότσια, ποδόσφαιρο τυφλών κ.α.

Το AlterWeekend  2019 τελεί υπό την Αιγίδα του Υπ. Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑΜΕΑ) και του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών (ΠΑΣΠΑ).

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.