Αγωνιστικό τεστ στο Βερολίνο για την ελληνική κολύμβηση (16-19/4)

taiganidis

Το δεύτερο αγωνιστικό τεστ, μετά το διεθνές μίτινγκ της Νάουσας, θα δώσουν από τις 16 έως τις 19 Απριλίου, τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής κολύμβησης. Θα συμμετέχουν στο διεθνές μίτινγκ του Βερολίνου, τον προάγγελο του παγκοσμίου πρωταθλήματος το οποίο θα φιλοξενηθεί στην Σκοτία από τις 13 έως τις 19 Ιουλίου.

Οι αθλητές που θα ταξιδέψουν στην Γερμανία είναι οι Δημήτρης Καρυπίδης (Ηρόδικος), Ιωάννης Κωστάκης (Αετοί Αθήνας), Αριστείδης Μακροδημήτρης (Αετοί Αθήνας), Χαράλαμπος Ταϊγανίδης (Μεγαλόνησος), Χρήστος Ταμπαξής (ΠΑΣΚΑ), Βασίλης Τσαγκάρης (Ηρόδικος), Απόστολος Τσαούσης (Αργοναύτες), Αντώνης Τσαπατάκης (Μεγαλόνησος), Χρυσούλα Αντωνιάδου (Φίλιππος), Μαρία Καλπακίδου (Φίλιππος), Αλεξάνδρα Σταματοπούλου (Τυρταίος), Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης (Ηρόδικος), Γιώργος Σφαλτός (Αετοί Αθήνας), Μαρία Τσάκωνα (Σπάρτακος) και Νίκος Τσότρας (Μέγας Αλέξανδρος). Οι τέσσερις τελευταίοι θα μεταβούν στην Γερμανία με προσωπικά τους έξοδα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι ομοσπονδιακοί προπονητές Ιωάννης Αλεξάκης, Αρχοντία Καζάκη, Ιωάννης Μαχίλης αλλά και οι προπονητές Γιώργος Τυλιγάδας, Γρηγόρης Σπανούδης και Κωνσταντίνος Παϊπέτης.

Εκτύπωση

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ