ΤΡΙΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΩΣΤΑΚΗΣ, ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥΧΟΙ

  

  Ο Παραολυμπιονίκης Γιάννης Κωστάκης

 

       Ο Αρης Μακροδημήτρης μαζί με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Γιάννη Αλεξάκη

 

 ο Παναγιώτης Χριστάκης κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο

Ημέρα μεταλλίων και η τρίτη για την Ελλάδα! Ακόμη τρία χάλκινα μετάλλια πήραν τα Ελληνικά «δελφίνια», με τους Γιάννη Κωστάκη, Άρης Μακροδημήτρη και Χρηστάκη Παναγιώτη!!!

«Τρίτωσε» το καλό για τον Παραολυμπιονίκη Γιάννη Κωστάκη, ο οποίος κατέκτησε το τρίτο μετάλλιο του στο IPCΠανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης, που γίνεται στο Αιντχόφεν της Ολλανδίας.

 

Ο Κωστάκης μετά το χάλκινο στη πρεμιέρα και το ασημένιο την δεύτερη ημέρα ήρθε να προσθέσει ένα ακόμη μετάλλιο, αυτή την φορά χάλκινο στα 200μέτρα ελεύθερο κατηγορία S3 με χρόνο 4.02.46.

Πρώτος το νήμα έκοψε ο Ουκρανός VYNOHRADETS Dmytroμε χρόνο 3.44.62 και δεύτερο τον Ισπανό MartinezTajueloμε χρόνο 3.52.95. Η ίδια «τριάδα» που ήταν και στην «πρεμιέρα» στα 100μέτρα.

To δεύτερο χάλκινο πήρε το απόγευμα της τρίτης ημέρας ο Άρης Μακροδημήτρης , ο οποίος τερμάτισε σε χρόνο 4.37.54 τα 200μέτρα ελεύθερο κατηγορία S2

Έτσι ο Μακροδημήτρης κατέκτησε το δεύτερο του χάλκινο μετάλλιο στο πρωτάθλημα.

Στην ίδια κούρσα, στον τελικό έτρεξε και ο Ταμπαξής Χρήστος, ο οποίος τερμάτισε 8ος  με χρόνο 6.06.27.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο KOKAREV Dimitri με χρόνο 4.22.06 και ο PALAMARCHUK Serhii πήρε το ασημένιο με χρόνο 4.35.81.

Το τρίτο χάλκινο την τρίτη ημέρα κατέκτησε ο Χρηστάκης Παναγιώτης που σε χρόνο 32.85 τερμάτισε τα 50μέτρα ελεύθερο κατηγορία S6. Έτσι και ο Χρηστάκης πρόσθεσε το όνομα του στο πάνθεον των μεταλλιούχων και λίγο έλειψε να πάρει το ασημένιο, αφού ο KINDRED Sascha πήρε το ασημένιο σε χρόνο 32.46.

Το χρυσό κατέκτησε ο Γερμανός IWANOW Sebastian που έκανε την απόσταση σε χρόνο 31.77.

Ο Σφαλτός Γιώργος σε μια κούρσα που ήταν πολύ γρήγορα τερμάτισε 5ος σε 33.65!!!                                       

Στα προκριματικά την τρίτη ημέρα είχαμε το πρωί τα εξής αποτελέσματα.

Ο Κωστάκης συμμετείχε ακόμη στα 50 μέτρα πεταλούδα κατηγορία S5 τερματίζοντας 7ος με χρόνο 1.13.11, ενώ στην άλλη σειρά ο Τσαπατάκης Αντώνης τερμάτισε 4ος με χρόνο 45.83 .

Ο Γιώργος Σφαλτός στα 50μέτρα ελεύθερο κατηγορία S6 τερμάτισε 2ος με χρόνο 33.60   και ο Χρηστάκης Παναγιώτης  στο ίδιο αγώνισμα 5ος με χρόνο 34.95.   Και οι δυο κολυμβητές προκρίθηκαν στον τελικό.                          

Η Τσάκωνα Μαρία στα 50μέτρα ελεύθερο κατηγορία S6 τερμάτισε στη σειρά 1 όγδοη με χρόνο 43.24 και προκρίθηκε στον τελικό. Το απόγευμα η Τσάκωνα Μαρία τερμάτισε 8η σε χρόνο 43.87.

Τέλος ο Τσαπατάκης Αντώνης τερμάτισε 7ος στα 50μέτρα πεταλούδα κατηγορία S5 σε χρόνο 43.28.

 

Εκτύπωση

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ