ΤΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ

 Πολύ καλό ξεκίνημα πραγματοποίησαν οι Έλληνες αθλητές που συμμετέχουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης στο Βερολίνο. Μέχρι στιγμής μετάλλια έχουν κατακτήσει ο Χρήστος Ταμπαξής ο οποίος πήρε το ασημένιο μετάλλιο στα 50 μέτρα ελεύθερο στην κατηγορία S1 με χρόνο 1:25.48,  ο Αριστείδης Μακροδημήτρης επίσης στα 50 μέτρα ελεύθερο στην κατηγορία S2, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με χρόνο 1:03.65 και τέλος ο Γιάννης Κωστάκης (φωτο) ο οποίος στα 50 μ. ελεύθερο της κατηγορίας S3,κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο  με χρόνο 48.04.

Για το πρόγραμμα, τα αναλυτικά αποτελέσματα αλλά και για να παρακολουθήσετε ζωντανά τους αγώνες ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους:

Το πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης σε μορφή .pdf στο παρακάτω link:  http://www.ecswimming2011.com/cms/assets/files/download/inter/teams/Programme%202011%20ECh%20following%20second%20entries.pdf

Νέα αλλά και αποτελέσματα από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης: http://www.ecswimming2011.com/cms/en/index-en.html

Ζωντανή μετάδοση του πρωταθλήματος γίνεται από το Paralympic Sport TV στο : www.youtube.com/paralympicsporttv


Εκτύπωση

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ