fbpx

«Αυλαία» στο Σεμινάριο Κριτών Κολύμβησης ΑμεΑ Επιπέδου 1 στην Πτολεμαΐδα

«Αυλαία» στο Σεμινάριο Κριτών  Κολύμβησης ΑμεΑ Επιπέδου 1 στην Πτολεμαΐδα

Με το δεύτερο, το πρακτικό μέρος, έπεσε η «αυλαία» του Σεμιναρίου Κριτών Κολύμβησης ΑμεΑ Επιπέδου 1, που πραγματοποιήθηκε στην Πτολεμαΐδα. 

Το διήμερο Σεμινάριο, άρχισε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, στο Καυταντζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης, με το θεωρητικό μέρος, που περιελάβανε την κατηγοριοποίηση (Classification) των κολυμβητών και κολυμβητριών με εισηγήτρια, την Εθνική Κριτή Κατηγοριοποίησης Σοφία Ντζούβαλη. Στη συνέχεια η Διεθνής Κριτής Κολύμβησης της IPC Κατερίνα Λάσδα, αναφέρθηκε στους Κανονισμούς της Παρα Κολύμβησης και στο τέλος το θεωρητικό μέρος έκλεισε με τις εξετάσεις των συμμετεχόντων. 
 
Σήμερα (Σάββατο, 26 Νοεμβρίου) στη διάρκεια της 14ης Διεθνούς Κολυμβητικής Συνάντησης «Πτολεμαΐδα 2022», στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας έγινε η πρακτική εξάσκηση δύο (2) αγωνιστικών περιόδων (sessions) από τις 3 που απαιτούνται, σε αγώνες που διοργανώνει ή είναι υπό την αιγίδα της Ε.Α.Ο.Μ ΑμεΑ.
 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.