fbpx

Ενενήντα αθλητές από τέσσερις χώρες στην 11η Ανοικτή Κολυμβητική Συνάντηση «Πτολεμαΐδα 2017»

10298457

Με τη συμμετοχή 90 αθλητών και αθλητριών από τέσσερις χώρες, πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο 3-4 Ιουνίου στο δημοτικό κολυμβητήριο Πτολεμαίδας, η 11η Ανοικτή Κολυμβητική Συνάντηση που διοργανώνει η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Φίλων Αθλητών ΑμεΑ Θεσσαλονίκης.

Εκτός της πολυάριθμης ελληνικής ομάδας, από την οποία ξεχωρίζουν τα ονόματα του «χρυσού» Παραολυμπιονίκη στο Ρίο, Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη και φυσικά του κάτοχου 10 Παραολυμπιακών μεταλλίων, Χαράλαμπου Ταϊγανίδη, συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες από Τουρκία, Σερβία και Ρουμανία.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία (την τελευταία πριν από το πανελλήνιο πρωτάθλημα) για να πιάσουν ή να επιβεβαιώσουν τα όρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Μεξικό από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 6 Οκτωβρίου.

Το Σάββατο, το αγωνιστικό πρόγραμμα θα εκκινήσει στις 10:30 και θα ολοκληρωθεί λίγο πριν τις 20:00. Την Κυριακή, αγωνιστική δράση θα υπάρχει μόνο το πρωί από τις 10:30 έως τις 12:15.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα (.pdf)

Starting Lists (.pdf)

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.