fbpx

World Boccia Intercontinental Challenger- Zagreb 2023: Στα μετάλλια ο Παπαδάκης-Στην 5η θέση Ιωσηφίδου και Μπούσιου (pics)

World Boccia Intercontinental Challenger- Zagreb 2023: Στα μετάλλια ο Παπαδάκης-Στην 5η θέση Ιωσηφίδου και Μπούσιου (pics)

Τρίτη ημέρα των αγώνων, στο World Boccia Intercontinental Challenger- Zagreb 2023, που φιλοξενείται στην πρωτεύουσα της Κροατίας, με τους Έλληνες και τις Ελληνίδες αθλητές και αθλήτριες να πραγματοποιούν καλές εμφανίσεις. Ο Αλέξανδρος Παπαδάκης αύριο (Πέμπτη, 30/3, 12:30 ώρα Κροατίας) αγωνίζεται για μια θέση στον τελικό ή για την 3η θέση, μπαίνοντας στα μετάλλια, ενώ οι Ιωσηφίδου και Μπούσιου πλασαρίστηκαν στην 5η θέση, χάνοντας στις λεπτομέρειες την 4άδα.

Boccia Challenger Croatia4

Στην κατηγορία των γυναικών η Ελισάβετ Ιωσηφίδου, στον Α΄ Όμιλο της κατηγορίας BC2 (13 συνολικά συμμετοχές) νίκησε μέσα στο «σπίτι» την Κροάτισσα Νατάσα Ζούπανιτς με 7-0 και πέρασε στην 8άδα, αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε με 3-2 από την Κριστίνα Γκοντσάλβες από την Πορτογαλία, δεν πέρασε στην 4άδα και έμεινε τελικά στην 5η θέση, της κατηγορίας της.

Στην ίδια κατηγορία των ανδρών, στην BC2 (16 συνολικά συμμετοχές), ο Αλέξανδρος Παπαδάκης, στον Γ’ όμιλο στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής, παρά την ήττα από τον Οκάν Καρίμοφ, από το Αζερμπαϊτζάν με 5-2, μπήκε στους «8» και στο κρίσιμο παιχνίδι επικράτησε του Ολλανδού Μάρκο Ντέκερ με 6-1 και μπήκε στην καλύτερη «4άδα» όπου αντιμετωπίζει τον Γάλλο Φαϊκάλ Μπεγκενί, για μια θέση στον τελικό.

Boccia Challenger Papadakis

Ο Μιχάλης Λεμονής, για τον Δ’ όμιλο της BC2 ανδρών, ηττήθηκε με 7-0, από τον Κροάτη Λούκα Βάγκνερ και δεν κατάφερε να συνεχίσει.

Στις γυναίκες και στον Γ’ Όμιλο, στην κατηγορία BC3 (15 συνολικά συμμετοχές), η Πηνελόπη-Αναστασία Καραμπεϊδου, με ramp operator τον Κυριάκο Καραμπεϊδη ηττήθηκε στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής με από τη Φινλανδή Βιβή Βιρτάνεν με 6-2.

Boccia Challenger Croatia3

Στον Α’ όμιλο της κατηγορίας BC4 (10 συμμετοχές στο σύνολο) η Φωτεινή Μπούσιου, επικράτησε στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής, της Σλοβάκας Κριστίνα Βοζάροβα με 6-0 και πέρασε στα νοκ άουτ όπου ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 4-3, από τη Γερμανίδα Νικόλ Μίκαελ και δεν κατάφερε να μπει στην 4άδα καταλαμβάνοντας την 5η θέση στην κατηγορία της.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.