fbpx

Παρουσίαση Μπότσια σε δύο Δημοτικά Σχολεία στη Θεσσαλονίκη (pics)

Παρουσίαση Μπότσια σε δύο Δημοτικά Σχολεία στη Θεσσαλονίκη (pics)
Με παρουσιάσεις του αθλήματος του Μπότσια, σε δύο Δημοτικά Σχολεία στη Θεσσαλονίκη, συνεχίστηκε και τη νέα χρονιά, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα: «Παραολυμπιακά Αθλήματα» της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, το οποίο απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού, Ειδικού Δημοτικού, Γυμνασίου, Ειδικού Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. όλης της χώρας. 
 
boccia sxoleia2
 
Σκοπός του προγράμματος, είναι να ενημερωθούν πρώτα οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί και στη συνέχεια τα παιδιά τους-μαθητές, για τα Παραολυμπιακά Αθλήματα. Καθώς και να δοθούν κίνητρα και σε αυτούς τους μαθητές είτε είναι στη γενική εκπαίδευση με στήριξη, είτε στην ειδική να συμμετέχουν, να αθλούνται ή να προπονούνται όπως και οι υπόλοιποι συνομήλικοί τους.
 
boccia sxoleia
 
Ο Αλέξανδρος Παπαδάκης, αθλητής εθνικής ομάδος μπότσια κατηγορίας BC2 , η Πηνελόπη Καραμπεΐδου κατηγορίας BC3 και ο Κυριάκος Καραμπεΐδης assistant (ramper), ανέλαβαν την παρουσίαση του Παραολυμπιακού αθλήματος Μπότσια (Boccia). 
 
boccia sxoleia3
 
Την Τετάρτη (11/1) στο άθλημα «μυήθηκαν» οι μαθητές του 2ου& 4ου Δημοτικού Σχολείου, στα Πεύκα (Ρετζίκι) Θεσσαλονίκης και την Παρασκευή (13/1) σειρά είχαν οι μαθητές του 18ου Δημοτικού Σχολείου, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.