fbpx

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπότσια: Νίκες για Μέτζου και Σουλάνη στη Βραζιλία

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπότσια: Νίκες για Μέτζου και Σουλάνη στη Βραζιλία

Τρίτη ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μπότσια, που άρχισε τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου και συνεχίζεται στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, της Βραζιλίας, με τη Χρυσή Μόρφη Μέτζου να μπαίνει και αυτή με το δεξί στη διοργάνωση, στην κατηγορία BC4 των γυναικών, που αγωνίζονται συνολικά 20 αθλήτριες. Νίκη και για τον Παναγιώτη Σουλάνη, στην κατηγορία BC1 των ανδρών, επίσης στον πρώτο του αγώνα σε αυτό το πρωτάθλημα. 

Τα αποτελέσματα των Ελλήνων, που αγωνίστηκαν τη 2η αγωνιστική ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μπότσια: 
 
Στην BC1 των ανδρών, ο Παναγιώτης Σουλάνης μπήκε με νίκη στους αγώνες επικρατώντας με 4-1 του Καναδού Λανς Κράιντερμαν (Pool E).  Στην ίδια κατηγορία, ο Νίκος Μπουλούκος δεν τα κατάφερε με αντίπαλο τον Μεξικανό Εντουάρντο Σάντσεζ Ρέγιες και γνώρισε τη 2η του ήττα στη διοργάνωση με 10-0 (Pool F).
 
Στην BC2 γυναικών, η Διονύσια Τσακίρη δεν τα κατάφερε με αντίπαλο τη Βίβιαν Νάγκι, από την Ουγγαρία και ηττήθηκε με 5-2  (Pool C).
Δεύτερη ήττα και για τον Αλέξανδρο Παπαδάκη, στην ίδια κατηγορία των ανδρών, αγωνιζόμενος στην Pool D, από τον Πορτογάλο Αμπίλιο Βαλέντε, με 6-1. 
 
Στην BC4, η Χρυσή Μόρφη Μέτζου νίκησε την Βάι Γιαν Βίβιαν Λάου, από το Χονγκ Κονγκ, στην παράταση με 1-0 (κ.α 4-4) στον πρώτο της αγώνα στη διοργάνωση (Pool E). 
 
 
Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site της διοργάνωσης 
 
 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.