fbpx

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπότσια: Με το δεξί Πολυχρονίδης και Ντέντα στη Βραζιλία

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπότσια: Με το δεξί Πολυχρονίδης και Ντέντα στη Βραζιλία

Η αυλαία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μπότσια, που διεξάγεται στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, της Βραζιλίας, έως τις 14 Δεκεμβρίου, άνοιξε με το...δεξί, για την ελληνική αποστολή. Δύο νίκες στην πρεμιέρα των αγώνων, χωρίς να έχουν αγωνιστεί όλοι οι Έλληνες αθλητές. 

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης, στην κατηγορία BC3 των ανδρών, με ramp operator την Κατερίνα Πατρώνη νίκησε στον πρώτο του αγώνα τον Κολομβιανό Ζέσους Ρομέρο με 6-0 και έκανε το πρώτο βήμα για την επίτευξη του στόχου του, που είναι να διατηρήσει τον τίτλο του. 
Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών η Άννα Ντέντα με ramp operator τη Χριστίνα Ντέντα, στον πρώτο της αγώνα κόντρα στην Ισπανίδα Βερόνικα Πάμιες επικράτησε άνετα με 4-1. 
 
Στην BC2 γυναικών η Διονυσία Τσακίρη ηττήθηκε από τη Βρετανή Κλερ Τάγκαρτ με 12-0. Στην αντίστοιχη των ανδρών και ο Αλέξανδρος Παπαδάκης, ηττήθηκε με 5-1 από τον Σλοβάκο Ράτσισλαβ Κούριλακ. 
 
Στην BC1 των ανδρών, ο εορτάζων (χθες) Νίκος Μπουλούκος ηττήθηκε από τον Ταϊλανδό Ουιτσάνου Χουαντπραντιτ με 8-0. 
 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.