fbpx

«Ασημένιοι» οι Γρηγόρης Πολυχρονίδης και Χρυσή Μόρφη Μέτζου στο Challenger του Πόζναν

«Ασημένιοι» οι Γρηγόρης Πολυχρονίδης και Χρυσή Μόρφη Μέτζου στο Challenger του Πόζναν

Το ασημένιο μετάλλιο στο World Boccia Challengers που διεξάγεται στο Πόζναν, κατέκτησαν οι Γρηγόρης Πολυχρονίδης και Χρυσή Μόρφη Μέτζου. Με Sport Assistant την Κατερίνα Πατρώνη, ο κάτοχος έξι μεταλλίων σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, ηττήθηκε στον τελικό της BC3 ανδρών με 4-2 από τον Βρετανό ΜακΚάουαν, ενώ η Μέτζου κατέλαβε την 2η θέση στην BC4 γυναικών. Όσον αφορά στον Παναγιώτη Σουλάνη, κατέλαβε την 4η θέση στην BC1 ανδρών.
Ο Πολυχρονίδης προκρίθηκε στον τελικό της BC3, μετά τη νίκη 4-2 επί του Νταμιάν Ισκζίτσκι από την Πολωνία, όμως στον αγώνα για το χρυσό μετάλλιο, ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από τον Βρετανό ΜακΚάουαν, τον οποίο σημειωτέον τον είχε νικήσει στη φάση των ομίλων της ίδιας διοργάνωσης (σ.σ. στο τάι μπρέικ).
Η Μέτζου με απολογισμό τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες στον μοναδικό όμιλο που δημιουργήθηκε στην BC4, κατέκτησε επίσης το ασημένιο μετάλλιο, ενώ ο Παναγιώτης Σουλάνης δεν μπόρεσε σήμερα να δώσει συνέχεια στο σερί νικών, με αποτέλεσμα να περιοριστεί στην 4η θέση της BC1.
Τα σημερινά αποτελέσματα:
BC4 γυναικών
Round 5: Χρυσή Μόρφη Μέτζου-Κάρμα Μανουέλ Ενρίγκεζ (Μεξικό) 2-5

BC1 ανδρών
Ημιτελικά: Σιάφα Μουχαμάντ (Ινδονησία)-Παναγιώτης Σουλάνης 7-2
«Μικρός» τελικός: Παναγιώτης Σουλάνης-Μάρτιν Φρκόβιτς (Κροατία) 1-6

BC3 ανδρών
Ημιτελικά: Γρηγόρης Πολυχρονίδης (s.a. Κατερίνα Πατρώνη)-Νταμιάν Ισκζίτσκι (Πολωνία) 4-2
Τελικός: Γρηγόρης Πολυχρονίδης (s.a. Κατερίνα Πατρώνη)-Τζέιμι ΜακΚάουαν (Μ. Βρετανία) 2-4

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.