fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο-Ευρωπαϊκή ζώνη: Στην Αττάλεια για τα προκριματικά με τρεις αθλητές (pic)

Παγκόσμιο Κύπελλο-Ευρωπαϊκή ζώνη: Στην Αττάλεια για τα προκριματικά με τρεις αθλητές (pic)

Για την Αττάλεια της Τουρκίας αναχώρησε η ελληνική αποστολή με τρεις τενίστες και τον ομοσπονδιακό  προπονητή Γιώργο Κόντο, όπου θα συμμετάσχουν στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (BNP Paribas World Team Cup) που θα φιλοξενηθούν στην τουρκική πόλη, από αύριο (Τρίτη 21/3) έως και την προσεχή Κυριακή 26 του μήνα.

Η τελική φάση, με τους νικητές των προκριματικών φάσεων συν τις 8 ομάδες που έχουν προκριθεί απευθείας, θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία. Στην ευρωπαϊκή ζώνη που μετέχει και η χώρα μας κατεβαίνουν 16 χώρες, οι οποίες θα αγωνιστούν σε ομίλους των 4 και 3 ομάδων, προκρίνονται η πρώτη ομάδα και η δεύτερη καλύτερη όλων των προκριματικών ζωνών.

Οι Γιώργος Λαζαρίδης (Νο 79 στην παγκόσμια κατάταξη), Κωνσταντίνος Διαλεκτόπουλος και Επαμεινώνδας Σταμάτης, θα προσπαθήσουν να μπουν μέσα στην πρώτη 10άδα των καλύτερων ομάδων, αλλά έχουν πολύ δύσκολο έργο. Την περασμένη χρονιά είχαν τερματίσει στην 11η θέση.

tennis men

«Θα είναι μεγάλη επιτυχία να πλασαριστούμε στη μέση της κατάταξης, δηλαδή να μπούμε μέσα στην πρώτη 8άδα ή 10άδα. Οι αντίπαλοι μας είναι πολύ δυνατοί και θα είναι μεγάλη έκπληξη να πλασαριστούμε σε ψηλότερες θέσεις», τόνισε λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Κόντος.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.