fbpx

ΦΙΝΑΛΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΚΑΛΑΡΑ ΣΤΟ ΣΟΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΣΛΑΛΟΜ SIT SKI

Μάκης Καλαράς

Στο γιγαντιαίο σλάλομ sit ski, μετέχει αύριο (Σάββατο), προτελευταία ημέρα των 11ων Χειμερινών Παραολυμπιακών Αγώνων «Σότσι 2014», ο Μάκης Καλαράς.

Στο αγώνισμα που θα πραγματοποιηθεί στο αλπικό κέντρο Rosa Khutor αύριο το πρωί, είναι προγραμματισμένο να συμμετέχουν 47 αθλητές από 26 χώρες. Το πρώτο σκέλος του αγωνίσματος θα γίνει στις 08:45, ενώ το δεύτερο θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 11:55.

Στο γιγαντιαίο σλάλομ sit ski λαμβάνουν μέρος μεταξύ άλλων οι δύο «ασημένιοι» αθλητές του αντίστοιχου αγωνίσματος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Βανκούβερ (Κριστόφ Κούντζ, Ελβετία) και του Τορίνο (Ταίκι Μόριι, Ιαπωνία) αλλά και ο «χάλκινος» Παραολυμπιονίκης πριν από τέσσερα χρόνια στον Καναδά (Τακέσι Σουζούκι, Ιαπωνία). Μεγάλος απών κι αυτού αγωνίσματος, ο Γερμανός κάτοχος 12 μεταλλίων σε Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες, Μάρτιν Μπραξεντάλερ.

Η «χρυσή βίβλος» του αγωνίσματος από το 2006:

ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ 2010

1. Μάρτιν Μπραξεντάλερ (Γερμανία)

2. Κριστόφ Κούντζ (Ελβετία)

3. Τακέσι Σουζούκι (Ιαπωνία)

ΤΟΡΙΝΟ 2006

1. Μάρτιν Μπραξεντάλερ (Γερμανία)

2. Ταίκι Μόριι (Ιαπωνία)

3. Γιούργκεν Έγκλ (Αυστρία)

Δεν ολοκλήρωσε το πρώτο σκέλος του σλάλομ ο Καλαράς στο Σότσι (13.3.2014)

Ο Μάκης Καλαράς δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρώτο σκέλος του σλάλομ στο αλπικό sit ski, στο πλαίσιο της 6ης ημέρας για τους 11ους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες «Σότσι 2014». Ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης «έχασε μια πόρτα», περίπου στα μισά της διαδρομής, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός από το δεύτερο σκέλος, όπως άλλωστε 15 ακόμη αθλητές που συμμετείχαν στο αγώνισμα, μεταξύ αυτών και ο Καναδός «ασημένιος» Παραολυμπιονίκης του Βανκούβερ στο ίδιο αγώνισμα, Τζος Ντούεκ. Πλέον ρίχνει όλο του το βάρος στο γιγαντιαίο σλάλομ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Μαρτίου.

Την καλύτερη επίδοση στο πρώτο σκέλος του αγωνίσματος, σημείωσε ο Κροάτης Ντίνο Σοκόλοβιτς με 52.74.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.