fbpx

Παρα-Χειμερινά Αθλήματα: Στις λεπτομέρειες δεν ανέβηκαν στο βάθρο για τρίτη φορά, Νίκου-Προφέντζας (pic)

Παρα-Χειμερινά Αθλήματα: Στις λεπτομέρειες δεν ανέβηκαν στο βάθρο για τρίτη φορά, Νίκου-Προφέντζας (pic)

Πολύ κοντά στο να κάνει το «τρία στα τρία» έφθασε η Εύα Νίκου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρά Αλπικού Σκι, που διεξάγεται στο Espot, στη Μολίνα της Ισπανίας. 

Μετά τα δύο χάλκινα μετάλλια στο Super G και στο Alpine Combine, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με τον οδηγό της Δημήτριο Προφέντζα, έφθασαν πολύ κοντά στο να ανέβουν στο βάθρο και στο γιγαντιαίο σλάλομ. Ένα λάθος στην 1η διαδρομή της στοίχισε στο ελληνικό δίδυμο και τρίτο βάθρο, καθώς τη 2η διαδρομή την ολοκλήρωσε με τον 3ο χρόνο, μένοντας τελικά στην 4η θέση. 
 
nikou prof.1jpg
 
Πλέον, απομένει ακόμη ένας αγώνας, για να μπορέσουν Νίκου και Προφέντζας να «τριτώσουν» τα μετάλλια. Λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών ακυρώθηκε ένας αγώνας και ο τελευταίος (σλάλομ) θα διεξαχθεί την Κυριακή. 
 
Μετά τις συνεχόμενες κούρσες, η Ελληνίδα παραολυμπιονίκης με τον οδηγό της, θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν για δύο ημέρες και να επιστρέψουν, με ελπίδες για ένα ακόμη βάθρο. 
 
Αν θελήσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά την τελευταία προσπάθεια της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, την Κυριακή (29/1) μπορείτε στα παρακάτω links:

 

Facebook Live Streaming: Link

Youtube Live Stream Espot Para Alpine Skiing: Link

 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.