ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΖΟΥΝΤΟ ΤΥΦΛΩΝ

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο τυφλών πραγματοποιήθηκε στον Βόλο το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Σταύρος Στραγάλης δηλώνει για την κίνηση αυτή να διεξαχθεί το πρωτάθλημα στη πόλη της Μαγνησίας, αλλά και πως εκτυλίχθηκαν οι αγώνες.

«Φέτος το πρωτάθλημα έγινε στο Βόλο για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα πυρήνα εκεί του αθλήματος. Βάλαμε και παίξανε μαζί βλέποντες και τυφλοί με τους κανονισμούς που έχουμε εμείς στο τζούντο τυφλών για να μπορέσουν να έχουν συναγωνισμό τα παιδιά.»

Ο κ. Στραγάλης δηλώνει για την προετοιμασία των αθλητών για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο στην Ουγγαρία.

«Πριν γίνουν οι αγώνες του Κυπέλλου στην Ουγγαρία, τον Φλεβάρη θα διοργανώσουμε αγώνες με βλέποντες, πάλι με τους δικούς κανόνες, για να αποκτήσουν περισσότερη εμπειρία και να έχουν περισσότερους αγώνες τα παιδιά»

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός τονίζει ότι στο επόμενο Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα αγωνισθούν και γυναίκες, καθώς στο Βόλο υπήρχε μόνο μια 19χρονη αθλήτρια, η Μανουέλα Μασούρου, η οποία έχει όλο το μέλλον δικό της.

Τα αποτελέσματα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τζούντο Τυφλών για το 2014.

 Κατηγορία Ανδρών -73

 1ος Σούλιος Ευστάθιος «ΟΜΗΡΟΣ»

2ος Τσιουρής Χρήστος «ΠΥΡΡΟΣ»

3ος Καρνάβας Χρήστος «ΟΜΗΡΟΣ»

 Κατηγορία Ανδρών -90

 1ος Μίχος Ιωάννης «ΠΥΡΡΟΣ»

2ος Οικονόμου Λάμπρος «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»

3ος Αλεξάνογλου Σταμάτης «ΠΕΙΡΑΤΕΣ»

 Κατηγορία Ανδρών +100

 1ος Παπαχρήστος Θεόκλητος «ΠΥΡΣΟΣ»

2ος Μπίστας Νικόλαος «ΠΥΡΡΟΣ»

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ